nokia 5800 kamera ile ilgili bi problemim var..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stability

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 kamera ile ilgili bi problemim var..
Arkadaşlar Selamun Aleyküm öncelikle bu cihazı ikinci el aldımda sarıya kaçıyor kameranın rengi yani çektiğim fotoğraflardan bi haz alamıyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim..

SilentOne

SilentOne

Üye
bizde haz alamıyoz

stability

Üye
    Konu Sahibi
çevremdeki cihazlara bakıyorumda benim cihaz sarı kalıyor kamerada sıkıntım bu yoksa çevredekilerden memnunum :)

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d

s_uzun

s_uzun

Üye
Hard format at bı düzelmezse teknik servise vermen lazim

stability

Üye
    Konu Sahibi
yazılım falan attım ama şimdi bide onu deniyorum ilgilne teşekkürler bilgilendirrim..

ferwasd

ferwasd

Üye
lensi temizle olmazsa hard f. At sonra o damı olmadı telefonu flashla oda olmazsa teknik servıs

s_uzun

s_uzun

Üye
sonucu bekliyorum

stability

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkürler arkadaşlar ama olmadı ana menüde bile sarı objeler koyu sarı görünüyordu garantiliymiş zaten 1.5 yıl daha var bugun servise verdim bakalım ne sonuç çıkacak hepinize teşekkür ederim :)

jeosalih

jeosalih

Üye
Telefonu aldığın adamı döv. Telefonun kamerası düzelmez belki ama psikolojikolarak rahatlarsın. (serviste hallederler olmazsa garantiliymiş zaten sıfırı gelir)

stability

Üye
    Konu Sahibi
Güzel bi çözüm aslında :) bi 15 gün bekleyip yolumu çizeceğim artık inşallah dediğin gibi olur istanbul çıkışlıymışta yolculuğa çıkıp gelecek cihaz :)

nalcam22

nalcam22

Üye
nokıanın neyi düzgünki

devil0007

Üye
bnde c6 cfv kullanıorum kamerada eskisinden farkı var karıncalanma yok netliği yükseltilmiş baya güxel beğendim google üzerinden (guduwap the_kont) yazın orda cfv yi indirin farkını görün =)

stability

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim deneyeceğim cihaz hala serviste bi yazılım güncellemesi yapmışlar inşallah düzelmiştir direk database olarak güncelliyorlar ama bakacaz bu hafta içinde tahminimce ulaşır cihaz elime :) bi e71 le denedim kameraları e71 in netliği yanında bizimki vga kalıyo yani :) bakıcaz artık :)

stability

Üye
    Konu Sahibi
yarın alacağım telefonu versyon güncellemesi yapılmış sadece bakıcaz artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt