Nokia 5800 internete bağlanmak için modem olarak kullanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

symmetrix

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 internete bağlanmak için modem olarak kullanma sorunu
Arkadaşlar selam, Nokia 5800 kullanıyorum ve hattım vodafone. bütün ayarları yaptım fakat internete bağlanmak istediğimde sürekli hata veriyor. başka bir PC üzerinden denediğimde aynı telefonla bağlanabiliyorum. sanırım benim kullandığım PCde eksik driver vs var. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

celibar

celibar

Üye
Ovi suit haricinde herhangi bir programa gerek yok.ovi ile bütün gerekli sürücüler yükleniyo.ne gibi hatalar?

symmetrix

Üye
    Konu Sahibi
ovi suite üzerinden interenet bağlan dediğimde bağlantı başarısız oluyor. ama dediğim gibi ayne telefon aynı hatla başka bir PC üzerinden denediğimde sorunsuz internete bağlanabiliyorum. sanırım benim kullandığım PCde bazı ayarları değiştirmek de gerekiyor olabilir. avi suite üzerinden yazılım güncellemelerini kontrol ediyorum herşey güncel görünüyor.

OğuzcanAbi

Üye
win xp lerde sorun çıkarıo galiba

celibar

celibar

Üye
pc suit programını dene.ovi'yi kaldır.çakışma olabilir.o da olmazsa başka hatla bağlanmaya çalış.telefonu yeniden başlatıp bağlamaya çalış.son çare olarak bilgisayara format atmayı dene.

onur_0190

Üye
Sa. Arkadaşlar ben bi soru sorcakdım. Şimdi ben ovi suite ile pcmden inertenete giriyorum ama avea turkey olarak secince.Ve bızım yukarda bır komsu var onun ınternet sınırsız ben telefondan o baglantıya gırırum ama bılgısayrım yıne avea dan alıo ben komsumdakı nete telefonum sayesınde pcme baglaya bılrımym çok acil arkadaşkar

cafersev

Üye
bu sorunu bende yaşıyordum pc suit kendi kendine bir şeyler yükledi sonra kabloyu çıkarıp taktım pc suit seçtim internet yerine geldim modem olarak gördü şimdi baglanıyorum 8 liraya istedigim her yeren interente girebiliyorum

Üst Alt