Nokia 5800 ım sulanıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mdanaci

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ım sulanıyor..
Evet yanlış duymadınız bu telefon harbi harbi sulanıyor.. Masanın üstüne koyuyorum. Pil kapağı ile masa arasında su birikiyor. Evde nemde yok öyle. Telefon bozulacak diye korkuyorum. Varmı böyle sorun yaşayan?

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat

jackalx_06

jackalx_06

Üye
batarya çok ısınıyordur ,,,servise danışmanı tavsiye ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben elimde tutunca terden oluyor başka şekilde sulandığını görmedim..teknik servise danış istersen..

punqermojo

Üye
vallahamı :hmmm oyüzden kılıfın üzerindeki delikler terlemeyi önlüyor :hmmm

omerynd

omerynd

Üye
çok ilginç :) acil servise git bence de. Kendi suyu yüzünden sıvı teması demesinler

^^Positive^^

Üye
Evet yanlış duymadınız bu telefon harbi harbi sulanıyor.. Masanın üstüne koyuyorum. Pil kapağı ile masa arasında su birikiyor. Evde nemde yok öyle. Telefon bozulacak diye korkuyorum. Varmı böyle sorun yaşayan?

Terleme Dediğimiz Olay gerçekleşiyor
Batarya Masaya Göre daha sıcak olduğu için arada terleme oluyor...

OğuzcanAbi

Üye
waybe daha neler duycazzz

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
böyle birşeyi ilk defa duyuyorum.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Tlefon ihtiyacını görüyordur belki ;D

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ben de ilk defa duyuyorum. Sakın vakit kaybetme, hemen teknik servise...

onuraslan

onuraslan

Üye
nezle olmuştur :ehe

mafia888

mafia888

Üye
daha önce bende benzer bir problem yaşamıştım motorola bir cihazım vardı kapağını açtığımda gördüğüm beni gerçekten etkilemişti hoparlörün üzrinde su birikmişti ki telefonu musluğa bile yaklaştırmam birşey olacak diye :) 3 damladan fazla su vardı ama derseniz ki hoparlör bozuldu mu diye hayır hiç birşeyi yoktu :D

ozanazy

ozanazy

Üye
Son zamanlarda havalar sıcak olduğu için havadaki nemden kaynaklı telefonun ısınması yapıyodur. Doğal yağmur oluşturuyo telefona bak. Allahım bu telefonun özellikleri sağmakla bitmiyo şimdide yapay yağmur oluşturuyo bir kaç telefonu yan yana koyalım da serinleyelim. :) Şaka bir yana evde rutubet olmasa da havada nem olduğu için oluşuyodur sen en kısa zamanda servise bildir bunu.

deniz1991

Üye
normal pillerdeki gbi telefonun pili akıyor olabılır mı?

tlgcn38

tlgcn38

Üye
acil, servise götür teli. :D komedi ama :D

senduran78

senduran78

Üye
benim telefonda da cebimdeyken ekranında sulanma oluyor :-(

ozanazy

ozanazy

Üye
O sulanmadan dolayı servis telefona sıvı teması olmuş diye size geçiriyor arkadaşlar bunun için servisin yapacağı birşey yok sıcak havalarda cebinizde buhar olmuşmaması için elinizde ya da delikli kendi orj. kılıfında taşıyın. Bir arkadaşın konuşurken yüzünde oluşan ter yüzünden telefon içeriden buharlanma yapıyor ve sıvı teması yüzünden garanti kapsamına alınmıyor.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
:d :d :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt