nokia 5800 ile nonoh kullanımı bilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliozde

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 ile nonoh kullanımı bilen var mı?
Öncelikle merhaba Nonoh.net den bir hesap açtırdım ve kredi yükledim. Bilgisayardan ücretsiz konuşuyorum fakat ayarları yapıp fring ile 5800 dan konuştuğum zaman kontör düşüyo. Forumlarda ücretsiz konuşulduğu yazıyo! Acaba nasıl olduğunu bilen var mı?:nono:

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Öncelikle merhaba Nonoh.net den bir hesap açtırdım ve kredi yükledim. Bilgisayardan ücretsiz konuşuyorum fakat ayarları yapıp fring ile 5800 dan konuştuğum zaman kontör düşüyo. Forumlarda ücretsiz konuşulduğu yazıyo! Acaba nasıl olduğunu bilen var mı?:nono:
Frinqe girerken wlan ile baqlandıktan sonra kontür gitmez..eğer yine gidioyorsa menü-ayarlar-bağlantı-hedeflerden turkcell interneti sil..öyle dene..bu sfr kesinlikle gitmez..

aliozde

Üye
    Konu Sahibi
Hayır benim anlatmaya çalıştığım telefonumdaki kontür değil!!! Nonoh taki kontür.

aliozde

Üye
    Konu Sahibi
nonoh bir voip servisidir! Kısaca internet üzerinden telefon görüşmesi yapmaya yarıyor! ve 5800 da sip aramaları desteklediği için herhangi bir wifi olan yerden cep telefonununla bedavaya konuşabilirsin. fakat ben hala başaramadım :((

hasbaly

hasbaly

Üye
Bencede arkadaş wlandan aç bağlantıyı gitmiyor. Çünkü bilgisayar gibi aynı.

ahmetbey1986

Üye
evet nimbuzz da da oyle bende poivy var nimbuzz ve fring de para kesiyor ama talkonaut var onda para kesmiyor ama 3 dakika ile sinirliyor seni. her 3 dakika da 1 baglantiyi kesiyor otomatik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt