Nokia 5800 için en iyisi Hangisidir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kardeşim herhangi bir cfw dene beğenmezsen değiştirirsin symbian modder ın dediği gibi herkes kendi cfw sini önercek bende önerdim yani çünkü bizim cfw miz bizi en güzel geliyo objektif bakamıyoruz o yüzden deneyip karar vermelisin :oke:

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
Peki son sorum ben belle-anna cwleini yaparsam işketim sistemim symbian^3 mü olacak ???

Bide anılbaran şimdi son olarak şu soruma cevap verirmiin

Benim orjinal telefonummu daha hızlı olur
Yoksa
Speedyli benim telefonummu

Bide anılbaran sence forumun veya 5800 için (yani başka yerlerdeki de) en stabil yani en hızlı ve sorunsuz cwf speedy mi yoksa başka bir cwf mi

yarox

yarox

Üye
Öncelikle sen forumda biraz daha gezin araştır . Cfw yüklersen telefonun symbian^3 olmaz. Yine s60 v5 oyunları ve programları kullanacaksın. Ram hız demek değildir. Ram varsayalım 50 mb ramle 5 program çalıştıryor 6. program hafıza dolu gibilerinden hata verir (programın ram kullanışına göre değişir) . Sen bol bol araştır. Bilmeden araştırmadan flash atma flashın riskleri var!

kmesne

kmesne

Üye
    Konu Sahibi
anılbaran speedyi kuruyorum Kurmamda yardım edermisin nasıl kuracağım ?

Bide burda şu şekilde yazmışsın

1.fw yı atmadan önce önce hafıza kartına sonra telefona format atın

2.fw attıktan sonra ise önce karta sonra telefona format atın

Farkı varmı anlamadım ise yazmışsın ama aynı

Bide Tüm CFW ler jaflardan falan bahsediyor bu farklımı yani hiç jaftan bahsetmemişsin

Yardım edermisin lütfen

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
yarox

yarox

Üye
Jaf flash atmaya yarayan bir programdır. Cfw jafla kurulur nasıl kullanılıcağı forumda var. Lütfen araştıralım.

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
şimdilik en iyi speedy 1 galiba :naughty:

killerkadir67

killerkadir67

Üye
cfw nasıl yapıyoruz bunun için gerekli prpgramlarıda koyarmısın konu iymiş:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt