Nokia 5800 hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 hakkında
sa arkadaşlar ben 5800 almayı düşünüyorum fakat arkadaşımın babası(telefoncu) önermemiş sorun çıkarıyor fln demiş sizce nasıl bi telefon bide benim bütcem 510 tl bu fiyata 5800 la aynı özelliklere sahip telefon (wi-fi,mp3,dokunmatik,sensörlü vb.) biliomusunuz bi yardımcı olursanız sevinirim biraz acele

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
"sorun çıkarıyor" diye düşünen başka bi arkadaş daha varsa acaba söyLeyebiLir mi bu TLfonun ne gibi bi sorunu var ?

bnm rahaTsız oLduğum Tek konu baTarya.

ee başka ?

stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
"sorun çıkarıyor" diye düşünen başka bi arkadaş daha varsa acaba söyLeyebiLir mi bu TLfonun ne gibi bi sorunu var ?

ee başka ?

galiba wi-fi ı yavaşmış donmalar oluomuş bide 5530 ı öneren var ses kalitesi 5800 dan daha iimiş wi-fi mükemmelmiş donmalar olmuomus sence hangisi

Davulbaz

Davulbaz

Üye
dostum ben 8 yıldır akıllı telefon kullanıyorum 6 aydır 5800 ile wlan dan başka birşeyle internete girmiyorum ne donma nede kasma var bu tamamen yanlış kullanımdan kaynaklanıyor.ben 5800 ile yaşadığım tek sorun sertifika sorunuydu oda opda sitesinden ÜCRETSİZ alınıyor zaten.daha önce akıllı telefon kullandıysan al memnun kalırsın.kullanmadıysan hiç bulaşma sonra bizede küfür etme :D

stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için çok teşekkür ederim 5800 alcam gibime gelio :D

JayJayyy

Üye
o yorumlar bırak tlf kullanmayı,daha tek elle mesaj yazmayı bile bilmeyenlere ait.no problem.

Neverex

Üye
Dostum sana 5530 öneririm.Ben de telefon alacağımda 5800 sorunlu ve çok arıza çıkaran bir telefon dediler.Bende 5530 aldım.Hiç şikayetim olmadı.Kesinlikle tavsiye ederim. :oke:

emre_mx

Üye
5800 derim aldım kullanıyorum bomba bi makine ! :P

kuvars10

Üye
Sorun çıkarıyor diyenler bu telefonu kullanmayı bilmeyenlerdir.Ben 2 tane aldım hiç sorun yok 7 aya yakındır kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Bu paranın hakkını sonuna kadar veriyor.Aldığında eminimki elinden telefonu hiç bırakmayacaksın çünkü o keşfetmekle bitmez bir dünya:)

stazz15

stazz15

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim sanırım o sorunlar yanlış kullanım ve ilk çıkan versiyonlardan dolayı son sürümden herkes memnun 5800 almaya karar verdim. tkrr tşk.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
dostum ben 8 yıldır akıllı telefon kullanıyorum 6 aydır 5800 ile wlan dan başka birşeyle internete girmiyorum ne donma nede kasma var bu tamamen yanlış kullanımdan kaynaklanıyor.ben 5800 ile yaşadığım tek sorun sertifika sorunuydu oda opda sitesinden ÜCRETSİZ alınıyor zaten.daha önce akıllı telefon kullandıysan al memnun kalırsın.kullanmadıysan hiç bulaşma sonra bizede küfür etme :D
:kop: alemsin ya

DaGuA

DaGuA

Üye
Evet 5800'ı sorun çıkarması normal.çünkü ilk çıktığında Dünyada çapında yarım milyar satan bir telefon ki ilk ciktiğinda 750-800TL idi simdi ise 440Tl kavk genpa garantili(istanbul da değil) nokia'nın en cok satilan en ucuz ve en iddaalı telefonlarından.wi-fi,mp-3,sensor,Gps,3G,3.2" Ekran,

Diğer bahsedilen telefonlarda muhakkak bir eksik var ya 3G,ya Gps yahut wi-fi

bulenTRaider

bulenTRaider

Üye
merhaba arkadaşlar. nokıa 5800 telefonum var. servise gönderdim yazılım sürümü v 50.0.005 oldu. acaba hangi uygulamaları temaları ve oyunları yüklemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz? şimdiden teşekkürler.

Oglcn554

Oglcn554

Üye
Ben telefonu alalı 2 hafta oluyor şuan hiç bir sorunum yok! Şarjı çok gidiyo 3 gün oldu 2 cizgi kaldı şuan :D v60ı bekliyorum artık

mmervee35

Üye
bn 4 aydr kullaniorm cok memnunm bnce al derm bi sorununu gormedm bn

denemeeee123456

Üye

ee başka ?
telefonu ilk aldığında 12 saat şarjda tutsaydın batarya sorunu olmazdı :oke:

JayJayyy

Üye
bugün oviden battery extender yükledim bakalım işe yarayacakmı

ozanazy

ozanazy

Üye
çoğu kişide o eski tlfnlarla birlikte tarih oldu diyor.

şarj tamamlandı dedikten sonra daha ne yükleme yapacak ?
Aynen öyle o eski bataryalarla birlikte tarih oldu kesinlikle böyle birşey yapmayın. Bir çok telefoncu bile bunu yanlış biliyor elinizin altında internet var pillerin biri litum-ion (5800'ın ve yeni telefonlarınki), diğeri nikel-kadmium gibi birşey olması lazım. Böyle yazıp araştırın.

Ayrıca üstteki arkadaşın dediği gibi tek derdi şarj süresi aslına bakarsanız dert değil bu sen saatlerce wi-fi ile internete girersen normal yalnız konuşma süresi olarak bakarsanız 3 günü rahat bulur. Neyse telefonumu tek geçerim geçen hanımın kardeşine de aldık gayet memnun kullanıyo. Bu fiyata tel kelimeyle mükemmel telefon diyebilirim.

Davulbaz

Davulbaz

Üye
hayirlisi olsun kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt