Nokia 5800 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

sistem6565

sistem6565

Üye
arkadaşlar yeni sürümü yüklemak istediğinizde belki v31 sürümü güncel dir diye uyarı alabilirsiniz bunun içi tel dil kodunu değiştirmeniz gerekir

onuraslan

onuraslan

Üye
bende de aynı sorun var
nokia 5800 red (kırmızı)
yazılım sürümü :v 31.0.101
yazılım sürümü tarihi : 16-09-2009
tür : Rm-356
dil paketi : 02
son güncelleme : Güncellenmedi

bilgiler böyle ama güncellemeleri hem pc suite ile hemde telefon wi-fi ile güncellemeleri kontrol ediyorum güncelleme yok diyor
telefon hacksizdir ve hacklemek istemiyorum her zaman orijinal severim

forumlarda da v40.00 çıktı diyorlar eğer çıktıysa neden güncelleme yok diyor çok mantıksız geldi bana

acaba her renge göre ayrı bir sürüm mü var ki? Mavi ve siyah renginde yeni bir sürüm çıktıda. Kırmızı renginde mi çıkmadı ? Mantıksız bir konu

benimde tel kırmızı v40 versiyonunu bulmadı navi kodu ile değiştirdim öle buldu ama yüklemedim içimde bir sürü sıkıntı varrr

maybe66

maybe66

Üye
slm arkadaşlar ,
telefonum arızadan dolayı garantiye gittiğinde v40 güncellemesi yapılmış halde geldi fakat gitmeden önce bnavigasyonu düzgün bi şekilde kullanıyordum şimdi kullanamıyorum bilgisi olan varmı lütfen yazsın?

xxbagins

Üye
arkadasım v41 cıktı diyolar onu nasıl yapıcaz

sinan sezai

Üye
arkadaşlar bende bir türlü şu güncellemyi yapamadım nokia pc suitle yaptım ama uyazılım zaten mevcut diyor lütfen yardım edin

padisah_58

padisah_58

Üye
pc suit üzernden yapmayın arkadaşlar telefonu pcye bağlayınca zaten teli tanıyor bilgisayar. direkt nokia sofwareyi indirin ordan güncelleme işini kolayca yapabilirsin..

mucoli

Üye
Nadir Bey birini nereye kaydedicez ve nokıa software updater güncelleyemiyoruz nokıa software updater'e fln mı giricez kodu nabıcaz yardımcı olrmsnz

1963_erhan

Üye
arkadaşlar yeni üyeyim bana 5800 için mesenger önerebilrimisiniz
sabahtan beri arıorum

blueman061453

blueman061453

Üye
navifirm ile v51 dosyalarını tel üzerinden PC me indirdim. jaf yazılımı ile de tele yükledim v31 den v51 geçiş biraz uğraşlar sonunda yardımcı olan arkadaşlar sayesinde yüklendi süper bir hal aldı telefon herkese v51 tavsiye edilir şimdi batarya ve özellikleri test zamanıdır.

azraiil

Üye
5800.........Cihazınızı kullanarak güncelleme

• Telefonunuzun giriş ekranına *#0000# yazın.
  • Seçenek > Güncellemeleri kontrol et öğesini seçin.
  • Güncellemeniz tamamlanana kadar ekranda görüntülenen talimatları uygulayın!

xfurkancanx

Üye
Nokia pc suite ve update programını birlikte kullan olur..

burakk-kara

burakk-kara

Üye
Arkadaşlar Ben Bu Güncelleme Olayına Sıcak Bakmıyordum ?
Güncellemeden sonra oluşan duyduğum problemlerden dolayı ?
Ancak Dün Wlan ile Güncelleme yaptım ve 10 dakika sürmedi diyebiLirim ?
Telefonum XpressMusic Kırmızı Ne Kod İstedi, Ne Format Attım Direk Güncelledim?
Telefon Güncellemesinin yanında bi çok uyguLama günceLLemesi geLdi ve onLarda yapıLdı onLardan sonrada Ücretsiz Navigasyon Başta oLmak üzere bi çok yararLı program yükLendi.
Güncelleme yapmak isteyen ve yapamayan arkadaşLar en yakınlarındaki bi nokia shop magazasına gitsinler bence, Üstelik garanti kapsamında yapıyorLar?
ve ekLicekLerimde günceLLemeden sonra telefon hafızası arttı, dokunmatik maşallah çok güzel oldu, belirtilen tüm özellikler geldi fakat tek sorunum var düzelmesi gereken camera çözünürlüğü düştü ? bilgisi olan olabilir mi ?

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde git nokia shoptan guncellet

qweenn1994

Üye
Teşekkrler.

ByRamCho

Üye
kardes nsaıl yaptın söyler misn bn yapamadm

nightwolfey

Üye
arkadaşlar benim telefonumda 40.0.005 gözüküyor *#0000# yaptığımda güncellemeleri kontrol et deyince güncelleme yok diyor uygulamalardan girip yazılım güncellemesine girince 50.0.007 gibi bi güncelleme gözüküyor ama benim tek sorunum hattimda bedava internet paketi olduğu için telefondan yapmak istiyorum ama güncelleye tıkladığımda pc ile güncelle çıkıyor başkada seçenek yok şu an pc ile güncelleme yapmam mümkün değil bunu telefondan nasıl yapabilirim lütfen yardım arkadaşlar

nightwolfey

Üye
arkadaşlar bu konuda bana yardım eder misiniz

Üst Alt