nokia 5800 gps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

almora_

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 gps
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce nokia 5800 xm aldım. ve sitelerde genel bi bakış attığımda en çok sorunun gps üzerinde olduğunu gördüm. Ben de gps i çözmek için çok uğraştım ve sonunda yaptım sadece 2-3m sapmalarla sizi istediğiniz yere götürebiliyor. ben de hem garmin hem de nokia maps var. ben uydu bulmada garmini kullanıyorum sora cıkıp nokia maps e giriyorum( çünkü nokia maps te yer aratma daha kolay oluyor :) ) . öncelikle garmin i ve map loader v3ü indirip telefonumuza kuruyoruz. telefonumuzdan konumlama yöntemlerindens adece tümleşik gps i seçiyoruz ( eğer hava şartları olumsuzsa yardımlı gps i de seçebiliriz. not: kontör gitmez.) daha sora garmin e giriyoruz ve haritada konumumuzu bulmasını bekliyoruz.(not : havanın açık olması bulunduğunuz yerin yüksek olması vs gibi şartlar gerekli gps sinyalinin cabuk gelmesi için arabanın içindeyken gps i beklemek bayağı zaman alıyor ) yaklaşık 3-4dk bekleditkden sora bize seyir için hazır yazısı geliyor. daha sora buradan cıkıyoruz nokia maps e giriyoruz(isteğe bağlı garmin i daha iyi kullanıorsanız siz bilirsiniz.) ve gideceğimiz yeri seçip sürüşümüzün keyfine bakıyoruz. NOT : yaklaşık 2 hafta uğraştan sora bu sonuca kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bekir, cemee61, the.yunus ve 3 diğerleri

ccavuss

ccavuss

Üye
kardeş öncelikle paylaşım için teşekürler.bende de gps sorunu var daha önce ki sürümlerde yoktu 40 yükselttim.konumumu hiç bulmuyor artık bununla alakalı bir bilgin var mı?
garmin olayına gelince onuda çok araştırdım ama garmin çok sorunluymuş en azından çok şarj yiyormuş varmıdır senin bu konuda olumlu olumsuz bir görüşün

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
kardeş öncelikle paylaşım için teşekürler.bende de gps sorunu var daha önce ki sürümlerde yoktu 40 yükselttim.konumumu hiç bulmuyor artık bununla alakalı bir bilgin var mı?
garmin olayına gelince onuda çok araştırdım ama garmin çok sorunluymuş en azından çok şarj yiyormuş varmıdır senin bu konuda olumlu olumsuz bir görüşün
Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS
indir ===> Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™

Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu
indir
===> Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles™

Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum
indir
===> Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™

buyur güzel insan butun navigasyon programları burada istediğini begen kullan benim en cok hosuma giden ndrive digerleride güzel ama en cok hosuma giden Ndrive ayrıca garminde cok güzel sygicde

ayrıca oviyada nokia maps olanlar haritaları sürekli problemli yani sürekli internet istiyor nedeni ise bir harita 7 yada 8 mb olurmu o yüzden sürekli internet günceli istiyor bir harita en azından 100 mb olmalı bak ndrive garmin sygic bu üc tane programlar senden internet istemiyor ayrıca güncellemede istemiyor hebsi icinde oldugu gibi var
:oke:

ccavuss

ccavuss

Üye
Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS
indir ===> Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™

Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu
indir
===> Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles™

Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum
indir
===> Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™

buyur güzel insan butun navigasyon programları burada istediğini begen kullan benim en cok hosuma giden ndrive digerleride güzel ama en cok hosuma giden Ndrive ayrıca garminde cok güzel sygicde

ayrıca oviyada nokia maps olanlar haritaları sürekli problemli yani sürekli internet istiyor nedeni ise bir harita 7 yada 8 mb olurmu o yüzden sürekli internet günceli istiyor bir harita en azından 100 mb olmalı bak ndrive garmin sygic bu üc tane programlar senden internet istemiyor ayrıca güncellemede istemiyor hebsi icinde oldugu gibi var
:oke:

dostum çok teşekkür ettim yardımın için tavsiyen doğrultusunda ndrive yüklüyorum şimdi bakalım nasıl olacak buton yok olsa basacaktım senin için teşekkürler yinede

El Guapo

Üye

hiç bir programa gerek yok.Bir kereliğine intertnettn konumunu bulsun telefon kapat.Bir daha aç gps bomba gibi çalışıyor...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
hiç bir programa gerek yok.Bir kereliğine intertnettn konumunu bulsun telefon kapat.Bir daha aç gps bomba gibi çalışıyor...

güzel insan dediğine katılıyorum ama sunu unutuyorsun mesela diyelimkii sen aksaraydasın yada konyada yada nevsehirdesin yani herhangi bulundugun sehirde bir kereliğine internet acıyorsun ve o anda tamam haritayı indiriyor ama unutmaki sadece o bulundugun sehirleri indiriyor tüm türkiyeyi indirmiyor dikkatini cekerim burada ayrıca yaklastırmadıkdan sonra eksik ekleme indirme yapıyor ayrıca arada bir bazen nokianin kendi haritası bazen kaybolabiliyor silinebiliyor bu durumda yenidenmi internet baglantısı yapacak sürekli :oke:

elano68

Üye
Arkadaşlae harita bakımından en detaylı program ve en iyisi garmin dir.fazla söze gerek yok.bi kere ndrive nin ses kalitesi cok kotu ozellikle türkce sesler

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Arkadaşlae harita bakımından en detaylı program ve en iyisi garmin dir.fazla söze gerek yok.bi kere ndrive nin ses kalitesi cok kotu ozellikle türkce sesler

bende ndrive nin üzerine program tanımam onun üstüne program tercih edemem evet garminde güzel ama ndrive bir baska :oke:

ismetoz

Üye
tamamen katılıyorum ve doğru olduğunu düşünüyorum yükledim ve test ettim sygc ve Ndrive sancaktepe-beykoz arası dondu garmin epey teferuatlı fakat nokia da ovi den şaşmayın derim

estolad

Üye
arkadaşlar bende gps'le baya kafayı bozmuştum en sonunda avea internet paketi alıp destekli interneti açtım artık en fazla 10 sn buluo gps çekmesi içerde falan da çekio camdan çok uzaklaşmadıkça. su anda 3g internet 100 mb aylık 8 lira aveada. herkse tavsiye ederim inanılmaz kullanışlı oldu internetle hızlanınca

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
arkadaşlar bende gps'le baya kafayı bozmuştum en sonunda avea internet paketi alıp destekli interneti açtım artık en fazla 10 sn buluo gps çekmesi içerde falan da çekio camdan çok uzaklaşmadıkça. su anda 3g internet 100 mb aylık 8 lira aveada. herkse tavsiye ederim inanılmaz kullanışlı oldu internetle hızlanınca

bende düşünüyorum ama yinede endişeliyim cünkü okadar cok taksitler varki ödemeler varki faturada yeterince kabarık su anda inan internet paketi dahi alamıyorum ama cok kafama takılıyor cok düşünüyorum inş hayırlısı olur

ufukqfter

ufukqfter

Üye
:oke: Hah tmm ya bende ne zamandır avea 100 mb'lik net paket hakkında araştırma yapıyodum.
ESTOLAD Telefonu aldıktan 1 hafta sonra Maps'e girdiğimde kontörüm gitmeye başladı. epey bi araştırdım nokia club'a avea bayilerine sordum tabi hiç mi hiç ilgilenmiyolar ve bişey bildikleri yok telefonu almak üzereyken ilgi alaka süperdi tabi :angry:.
bende Bi sonuç alamayınca Sinirlenip Net erişimini kapattım manuel kullanım haricinde maps'in başka özelliğini kullnamıyorum şimdi.
Neyse 100 mb lik paket bana az gibi geldi azdan kasıtım masp'e, msn' flan girdiğimde hemen bitermi acaba ??? Avea bayine sorduk ama herifler cahil bi yardımcı olmuyolar.
Deseki kardeşim böyle şeyler için fazla k.bayte. gitmiyo rahalıkla kullanabilirsin die hemen net'i açtırıp yapçam 100 mb yi.
bi yardımcı olursanız sevinirim Şİmdiden TŞK..

ccavuss

ccavuss

Üye
dostum bende 100mb kulalnacağım. neye ne kadar byte harcadığını avea nın resmi sitesinden öğrenebilrsin
orda belirtmişler spesific olarak ne ne kadar byte yiyor diye

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
güle güle kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt