Nokia 5800 Font Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Font Yardım
Arkadaşlar herkes anlatmış Hafıza kartına ''resource'' adında dosya koyup içine ''Fonts'' dosyası açıyoruz ama ben ''resource'' dosyası yapamıyorum yani yeni klasör diyorum ad değiştirden resource yapıyorum değişmiyor ama mesela resourc ypınca oluyor bide

C/WINDOWS/Fonts klasöründeki fontları kopyalayamıyorum Acil yardım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
telefonu bağlayıp yapma o dosyayı hafıza kartını okuyucuya takıp yap. fontları ben anlatamam bilmiyom çünkü :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hafıza kartını pcye tak veya telefonu depolama modunda bağla E:/Resource/Fonts oluştur. Windows yazı tipine gelince denetim masasına gir ordan fonta sağ tıkla kopyala de istediğin yere kopyala.

Telefona font atarken şu isimleri vereceksin fonta S60SNR, S60SSB, S60TSB, S60ZDIGI

kolkk

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bağlayıp yapma o dosyayı hafıza kartını okuyucuya takıp yap. fontları ben anlatamam bilmiyom çünkü :D
teşekkürler

----------Eklendi @ 23:33:24 ---------- Yazıldı @ 23:33:08 ----------

Hafıza kartını pcye tak veya telefonu depolama modunda bağla E:/Resource/Fonts oluştur. Windows yazı tipine gelince denetim masasına gir ordan fonta sağ tıkla kopyala de istediğin yere kopyala.

Telefona font atarken şu isimleri vereceksin fonta S60SNR, S60SSB, S60TSB, S60ZDIGI

teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt