Nokıa 5800 expressmusıc wırofon kullanımı (frıng) %100 kendı deneyımım calısıyor

Sponsorlu Bağlantılar

sahin177

Üye
Yaw SIP ayarları ücretli diye biliyorum siz nasıl aldınız bu ayarları onunda açıklamasını yapsanız ne kaaa güzel olurdu.

bloodybending

Üye
anlamadığım nokta şu. Şimdi wirofonda kullanıcı adımız ve şifremiz var.(Wirofon programına login olurken kullandığımız) Ancak bu kullanıcı adında [email protected] yok. sadece bir karakter dizisi var ''deneme123'' gibi.

Kullanıcı adımın sonuna @turktelekom.com.tr ekleyerek denedim ancak maalesef bağlanmadı. Acaba bu giriş şifreleri benim bildiğimden başka bilgilermi?

çilemeli

Üye
sipayarlarını hangi bölümden yapıyoruz

bloodybending

Üye
anlamadığım nokta şu. Şimdi wirofonda kullanıcı adımız ve şifremiz var.(Wirofon programına login olurken kullandığımız) Ancak bu kullanıcı adında [email protected] yok. sadece bir karakter dizisi var ''deneme123'' gibi.

Kullanıcı adımın sonuna @turktelekom.com.tr ekleyerek denedim ancak maalesef bağlanmadı. Acaba bu giriş kodlari benim bildiğimden başka bilgilermi?

cevap vericek kimse yokmudur : /

hamoreso

Üye
elinize sağlık güzel

asadmavi

asadmavi

Üye
Arkadaşlar 5800 ın kullanmadığım özelliği ve bilmediğim yeri yok evet yok içerisindeki hangi entegrenin nerede olduğu ve hatta ne işe yaradığını not ve şemalarına bakarak size söyleyebilirim 5800 konusunda kendimi yeterli görmekteyim.
Gelelim Konumuza 5800 da wirofon kesinlikle hiç problemsiz kullanılmaktadır, bu bilgiyi programın yapımcısı türk telekom dahi bilmemekte olup ,sorduğunuzda 5800 ın wirofon sistemine kesinlikle uyumsuz olup çalışmadığını ve çalışmayacağını hatta kendisinin dahi 5800 ı olduğunu türk telekom wirofon teknik destek birimin çalıştıramadığı bizzat bana söylemiştir ,wirofonu 5800 cep telefonunuzda kullanmak için yapmanız gereken sadece
wirofon 0.3.1-rc02.sis (1.22mb) dosyayı pc nize indirip virüs taraması yaptıktan sonra telefonunuzu kablosu ile pc nize bağlayıp telden depolama yı seçin, pcden telde takılı olan hafıza kartına programı taşıyın , 5800 ı pc'den ayırıp taşıdığınız programı dosya yöneticisinden girip ,bulup kurmaya başlayın ,kurulum aşamasında tel sizi yönlendirecektir takip edin kurulum bitince 5800 ı kapatıp açın ,wirofon diğer programların yanına gelecektir programı çalıştırıp kullanıcı adını ve şifreyi girip kulanmaya başlayın.(elimden geldiği kadar açık yazmaya çalıştım)
5800 hakkında sorun yaşayan yada bilgi almak isteyen arkadaşlar [email protected] a mail atabilirler ,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım saygılarımla.

bloodybending

Üye
Arkadaşlar 5800 ın kullanmadığım özelliği ve bilmediğim yeri yok evet yok içerisindeki hangi entegrenin nerede olduğu ve hatta ne işe yaradığını not ve şemalarına bakarak size söyleyebilirim 5800 konusunda kendimi yeterli görmekteyim.
Gelelim Konumuza 5800 da wirofon kesinlikle hiç problemsiz kullanılmaktadır, bu bilgiyi programın yapımcısı türk telekom dahi bilmemekte olup ,sorduğunuzda 5800 ın wirofon sistemine kesinlikle uyumsuz olup çalışmadığını ve çalışmayacağını hatta kendisinin dahi 5800 ı olduğunu türk telekom wirofon teknik destek birimin çalıştıramadığı bizzat bana söylemiştir ,wirofonu 5800 cep telefonunuzda kullanmak için yapmanız gereken sadece
wirofon 0.3.1-rc02.sis (1.22mb) dosyayı pc nize indirip virüs taraması yaptıktan sonra telefonunuzu kablosu ile pc nize bağlayıp telden depolama yı seçin, pcden telde takılı olan hafıza kartına programı taşıyın , 5800 ı pc'den ayırıp taşıdığınız programı dosya yöneticisinden girip ,bulup kurmaya başlayın ,kurulum aşamasında tel sizi yönlendirecektir takip edin kurulum bitince 5800 ı kapatıp açın ,wirofon diğer programların yanına gelecektir programı çalıştırıp kullanıcı adını ve şifreyi girip kulanmaya başlayın.(elimden geldiği kadar açık yazmaya çalıştım)
5800 hakkında sorun yaşayan yada bilgi almak isteyen arkadaşlar [email protected] a mail atabilirler ,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım saygılarımla.
Teşekkür ederim ciddi anlamda çalıştı program. Bunu türk telekoma mail at belki destek çıkarlar =)

-'kopuk

-'kopuk

Üye
tesekkürler :)

asadmavi

asadmavi

Üye
Tekrar merhaba bloodybending arkadaşım türk telekom'a mail at belki destek çıkarlar demiş , bende bunu çok düşündüm ama yapmadım ve yapmakta istemiyorum nedeni skyfre gibi bir süre sonra kullanıma kapatacakları korkusundayım ,sanırım türk telekomun açıkta bir proxy si var ve henüz bunuda kendileride bilmiyor ,haberdar olurlarsa kapatabilirler bizlerde bağlantı hatası yaşayabiliriz,tüm 5800 kullanıcılarını korumak için bilgi vermeyi düşünmüyorum.

Ayrıca program üzerinde çalışmalar yapmaktayım farkında iseniz diğer telefonlarda olduğu gibi bizdeki programda sadace wi-fi üzerinden bağlantı kurmakta ,mesela ben aylık cepnet kullanıyorum ,ama bu programı vodafone internet üzerinden bağlantı kurmayıp sadece wi-fi üzerinden bağlantı kurmaktadır,yani bu programı sadece kablosuz internet'e erişilen noktalarda kullanabilmekteyiz,programın her yerini inceledim çeşitli eklentiler ve yazılımlar ekledim ama malesef sonuca ulaşamadım ,keşke bu programı yazanı bi tanısam.
Ancak joikuspot adında bir program var benim 5800 da kurulu bu program telefondaki interneti wi-fi sinyaline dönüştürüyor 54 mbs hız kapasitesi olan programla laptop a telefondaki interneti kablosuz olarak ayda 7,99 a kullanıyorum ,tabi telefon 460,8 kbs hızını desteklediği için bu hızda bu hızıda telefonun kapasitesi olan 3,6 mbs ye çıkartma çalışmalarım bir taraftan devam etmektedir,neyse konumuza dönelim nasılsa telefon wi-fi sinyali yayıyor ortamda wi-fi sinyalleri var bu wi-fi ile wirofon u kullanabilirmiyim ancak oda olmadı tel wi-fi yi o an yaydığı için ceyredeki wi-fi sinyallerini alamıyor ,bende 5800 ın wi-fi entegresinde kullanılan yazılımları inceliyorum,acaba entegreye farklı bir yazılım uygulasam aynı anda hem wi-fi sinyali hem gönderip hemde alabilirmiyim bunu başardığım an wirofon u da kullanabileceğim, olduğunda bunuda sizlerle paylaşırım tabi ozaman kadar 5800 ı yakmassam :))
hepinize teşekkür ederim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.

yusuffgur

Üye
dostum ipass kullanici adinimi yoksa normal username mi kullancaz?? deniyorum deniyorum olmuyo??

Üst Alt