Nokia 5800 EM Menü Sağ Üstte Sayılar !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

playboys

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 EM Menü Sağ Üstte Sayılar !!
Nokia 5800 ExpressMusic'de yüklediğim bir programdan dolayı olduğunu düşünyorum. Menünün her alanında sağ üstte 0-20 arasında değişen ondalıklı rakamlar çıkıyor ve bu rakamlar telefonu kullanma durumuma göre anlık değişim gösteriyor.

Buyrun ekran görüntüsü;

Telefondaki tüm uygulamaları ve programları sildim ve fabrika ayarlarına döndürdüm ancak hâlâ sayılar mevcut.

??

• Beğen
Tepkiler: serseri23

onuraslan

onuraslan

Üye
format atmayı denedinmi tele?

NightBLue0688

Üye
aynı sorun bede de var bende aynısını yaptım bosver ugrasma zararı yok makınaya onu gidermek ıcın ugrasırken telefonu ınciltebılırsın sana arkadas tavsıyesi dostum :d

M3L!H

M3L!H

Üye
Tema'dan kaynaklanabilir. Kaldırmayı dene ve telefonuna Hard Format at. Böylece sorununu giderebilrceğine inanıyorum..

discogolf

Üye
sorunun çözümünü bulan var mı ?

WitchKing

Üye
temadandır. temanı değiştir.

tatalanya

tatalanya

Üye
aynı sorun bendede var,çözümü yok mu :(

qpel

Üye
muhtemelen bi program arkada çalışıyor onun göstergesi gibi bişeydir onu bulmanız lazım

gemlikua96

gemlikua96

Üye
Nokia 5800 ExpressMusic'de yüklediğim bir programdan dolayı olduğunu düşünyorum. Menünün her alanında sağ üstte 0-20 arasında değişen ondalıklı rakamlar çıkıyor ve bu rakamlar telefonu kullanma durumuma göre anlık değişim gösteriyor.

Buyrun ekran görüntüsü;

Telefondaki tüm uygulamaları ve programları sildim ve fabrika ayarlarına döndürdüm ancak hâlâ sayılar mevcut.

??

arkadaşlarında dediği gibi bende sorunu temada gördün bi değiştirsen belki sorun çözülür

punqermojo

Üye
o hep çıkıyor benim bildigim yol olarak göstergedir :S

gusta

gusta

Üye
temaya bi bakın derim.. yada en iyisi hard format

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Soruna çözüm bulamadıysanız RamBlow gibi bir programla açık uygulamaları kontrol edin. FW ile birlikte yüklenmiş bir uygulama olabilir

İskenDer™

İskenDer™

Üye
Kardesım Bak Sımdı Olay Sndan Ibaret . Aynı Sey Bendede oldu dusundum dusundum nedr dıe . kpatıp actm telı yıne olmadı .en sonunda kotu yazılım gıbı bıse oldugunu anladım telefon hata werıodu acılısta tek yapman gereken TeLeFonuna HARD FORMAT ATMAK . Ben Yptm SayıLar Fln Gıdıor :D .D http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-tum-symbian-modellerde-hard-format-241532.html =hard formatı bılmıomusn ? Burda nasıL yapcaıın Yazıor ...

JayJayyy

Üye
hard format atarsan düzelir.

SilentOne

SilentOne

Üye
dene bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt