Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Duvar Kağıdı Hareketli Olmuyor, Yardım
Sponsorlu Bağlantılar
sirenia11
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 Duvar Kağıdı Hareketli Olmuyor, Yardım
Arkadaşlar telefonuma yüklediğim gif formatındaki resimleri duvar kağıdı yaptığımda hareketli olmuyor böyle olması mı gerek yoksa sorun mu var ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
yav bende onun ıcın konu acıcaktım YARDIMCI OLANNN ?
ömerr24
Üye
maalesef yok bunun bi cözumu
clark53
Üye
aynı sorun n96da da var. ownskin.com yapıp indirdiğim hem gif hem flash dosyalar var. benim sorunum ise bu flash ve gifleri(hareketli duvar kağıdı ve flash duvar kağıdını) ownskin.com indirip kurduğum animatör dosyasına atamamak atınca hareketleniyor arkadaşlar bilginize )
haltie
Üye
Ekran koruyucu olarak kullanabilirsiniz
robust3471
Üye
arkadaşlar yokmu bunun bir çözümü;? hareketli duvar kağıdı 6220 de olmuyormu
crazy-oguz
Üye
ekran koruyucu yok 5800'da çözümü yok arkadaşlar
crazy-oguz
Üye
ekran koruyucu yok 5800'da çözümü yok arkadaşlar , bunu ekranda çok istiyorum ama olmuyo tabii
Çin malı Iphone lar bile destekliyo .gif i bunu destekleyen proda olur çünkü s60v3 lerde d. Kağıdını tam ekran yapan prolar var onların gif desteklisi v5 lerdede olabilir.
Furkan Emekli
Üye
Nokia'nın eski tip telefonlarında var 5800 yok ama
sohey
Üye
Aynı şekil bendede var Arkadaşlar Nokia 5800 Kullanmaktayım Belle Cfw Yüklü Bu ŞEKİLDE Gene olmadı Baska bir yolu yokmu herkeze şimdiden teşekürler arkadaşlar .
Furkan Emekli
Üye
Bir program vardı şimdi ismini hatırlamıyorum onu yükleyince oluyordu galiba.
KırcalıHolding
Üye
eti sprite prosu var araştır forumda gif resimleri ana ekranda oynatıyor ama o resim büyük biraz ekranı kaplar