Nokia 5800 Bu Telefon Kaça Gider???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tcsafak2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Bu Telefon Kaça Gider???
Arkadaşlar Öncelikle S.a.Size Bir Akıl Danışayım Dedim e Nedemişler Akıl Akıldan Üstündür.Neyse Konumuza Gelelim Benim Bir 5800 xPressmusic War Bende 2.el almıştım yalnız Buraya dikkat.!!! Cihaz 3-4 Aylık KVK'LIDIR.!!!GERÇEK ÜRÜNDÜR.ÜRÜNÜN TEK KUSURU KALEMİDİR.İÇ VE DIŞ CAM DA HİÇBİR ÇİZİK YOKTUR.ÜZERİNDE JELATİN(KORUYUCU KILIF) Wardır...
KULAKLIK KAYIP KALEMI İSE SADECE GRİ ALANI YOKTUR KALEM DEĞİŞTİRİLEREK VERİLECEKTİR.!!!
SİZCE BU TELEFON KAÇA GİDER RESİM KOYAMADIM F.MAKİNESİNİ BULAMADIM.!!! KASA KIRMIZI KASA.

​CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.....

ZaZuM

ZaZuM

Üye
200 250 arası oda alıcısına bağlı

tcsafak2

Üye
    Konu Sahibi
yapma yha tabi kardes ben bu telefonu arkiyle takas edecemde blakberry telefonu onla takas etsem zararlımı cıkarım karlımı? Cocuk kullanmıyor jelatinli 4 aylık telefon

Mert045

Mert045

Üye
Takas et. Kesinlikle karlısın

tcsafak2

Üye
    Konu Sahibi
Konuma İlgin Alakan'dan Dolayı Ve Cevap Yazmandan Dolayı Çok Teşekkür Ederim.Banada Takas Edecekmişim gibi geliyor... .d .d .d

tcsafak2

Üye
    Konu Sahibi
Konuma İlgin Alakan'dan Dolayı Ve Cevap Yazmandan Dolayı Çok Teşekkür Ederim.Banada Takas Edecekmişim gibi geliyor... .d .d .d

kaptannova

Üye
Bence takas etme. 5800 kullanmaya devam et. Olmadı 250-300 alıcı bulabilirsin. Çiziksiz ise 300 e gider. Elinde 300 var iken biraz biriktirip androidli bir telefon alabilirsin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
250 ila 300 arası satabilirsin diye düşünüyorum.

tcsafak2

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Peder'den İzin Çıkmadı.Doğru söylüyorsun Olmadı bi 100-150 daha Biriktiririm Gider And.Rli Bi Tel Alırım En Olmadı Satar Parayı Yerım. .d .d .d

----------Eklendi @ 21:05:27 ---------- Yazıldı @ 21:04:31 ----------

BlackHawk Düşüncene Katılıyorum Orjinal Jelatini Hala Duruyor Çiziksizzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt