PhoenixGuard
Üye
nokıanın çok büyük ayıbı bu hatayı veren 5800ları toplamaları lazım..
Ayni hata sklasti bendede, Ayarlar>Uyg. yöneticisi>Yüklü Uygulamalar a girdigimde oluyor ve yuklu uyg. Acilmiyor.. Telefonu aldigim yere götürüyorum yarin.. Servis süresi kac gündü? Kac günde teslim etmeleri lazim bilgisi olan varmi?
arkadaslar aynı sorun bende de oldu ne yaptıysam ne denediysem olmadı bir sürü modifiye denedim yazılım denedim olmadı en sonunda dayanamadım telefon tamirci si bir arkadasıma uğradım bana bu sorundan kaynaklanan çok arızalı cihaz geliyor problemi ekrandan kaynaklanıyor yazılımla versiyonla modifiye ile alakalı değilmiş onun için bana garantisi varsa garantiye gönder dedi bende bundan 25 bes gün önce gönderdim ve halen bekliyorum sizinde boyle bir probleminiz varsa garantiye gönderin baska bir arkadasımda oldu gönderdi ona yepyeni bir cihaz gönderdiler sıfır kutuda ama benimkisinden daha haber yok bilginize sunarım
sim kartla ekran donmasının ne alakası var sorun benım teldede vardı hafıza kartı telefon format attım yıne gecmedı sorun donanımsal ekrandan kaynaklanıyor yada ekranın board'a bağlantı noktasından servise verdim bugün cevap gelince paylasırım
sevgili arkadaşlar benim sorunum telefonu ilk aldığımda v31 di v40 a geçtikden sonra radyoda donmalar başladı teli kapatmadan da düzelmiyordu ardından v50 geldi yine aynen sorun devam ediyor v51 e geçtim sorun yine devam ve ayrıca teli döndürmek istediğimde v50 den beri sensörlerdenmi yazılımsalmı ki tahminim yazılımsal ekran dönmüyor v51 de ekran dönme sorunu dahada arttı sanki soft hard fark etmiyor + radyoda cabası çok sinir bozmakta acaba bu son olacak denilen v60 da bu sorunlar giderilecekmi ki inşalah giderilir.nokia ya mail atmıştım v50 den sonra bize böyle sorun gelmedi diye telefon açmışlardı bende forum sitelerini bir inceleyin dedim.bu tele hiç yakışmıyor bu sorunlar..
aynen üleSaçmalayın arkadaşlar =) bu sorun eski model ekran kullanılmış 5800 larda varolan durum olup,servise götürün ücretsiz olarak güncel ekranı takıp serviste yine güncel yazılımı yükletin sorun kesin çözülecek ihtimal oranı bile sunmuyorum sorun ekran versiyonundan kaynaklı durum olup,ücretsiz olarak (garantiliyse) telefonunuz serviste ekranınız değişecek ve sorununuz giderilecektir.
Bilginize.
Hacke , abuk sabuk yazılımlara hiç gerenk yok =)
Arkadaşlar V50 üstüne V51 yükledikten sonra hergün 6-7 kez ekran yatay çizgilerle doluyor ve tel kilitleniyor. Kvk'ya gönderdim ama ekran kalibre edildi fakat aynı sorun devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir? konuyla ilgili resimde koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?