Nokia 5800 Bilgisayar Kulaklığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacettepeliyim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Bilgisayar Kulaklığı
Arkadaşlar malum bazı pc araçlarını kullanarak 5800 ve pc arasında dosya paylaşıyoruz veya bluetoohtla eşleştirerek pc den teli, telden pcyi kontrol ediyoruz. Benim sorum şu:

Şimdi 5800 a kulaklığımızı takıyoruz:naughty:
PC'den de bir film veya müzik açıyoruz ve
Ardından bluetoothla pc-5800 senk. sağlıyoruz.

PC'de oynayan filmin veya çalan müziğin sesini telefondaki kulaklıktan dinliyoruz. (bluetooth aktarımıyla) :d:

Olay biraz hayal ürünü gibi görünse de ben yapılmasının imkansız olmadığını düşünüyorum. Siz pc ve tel için böyle bir ses aktarım programı biliyor musunuz? :hmmm

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
arkadaşım ilk önce fikrin güzel ama böyle bişey yok onun tam tersi var yani şöyle telden açarsın pc den dinlersin :D oda bluetooth sayesinde ama senin dediğin olmaz diye biliyorum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen dediqin gibi pc den açıp telden dinlemek bole bişi yok die biliyom ama telden pc de dinlemek die bişi var

hacettepeliyim

Üye
    Konu Sahibi
aynen dediqin gibi pc den açıp telden dinlemek bole bişi yok die biliyom ama telden pc de dinlemek die bişi var

öyle mi? nasıl yapılıyor acaba? aydınlatabilir misin? belki biraz kurcalayıp dediğiniz işi tersine çevirebiliriz, ama önce "telden açıp pc de dinleme" olayının nasıl yapıldığını bilmek gerekir.

SilentOne

SilentOne

Üye
pc in de bluetooth var dimi onun programını açıyon orada biyerde via bluetooth headset offline bişi varmışş bu yazıyı okuyunca farkettim onu online yaptık .... denedim oldu ama ses biraz cızırtılı ve kesik kesik :(( ama

hacettepeliyim

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım ya. windows bluetooth u otomatik olarak algılıyor zaten. ne programı? :hmmm

hacettepeliyim

Üye
    Konu Sahibi
yok mu açıklayacak olan?

cimbom_mami

Üye
dediğin işlem iphonede var audioIN die bi program

bthn_997

bthn_997

Üye
ben de yapmıştım bi ara diyelim telefonda müzik çalıyor pcden telefonla eşleşip hoparlör olrak kullan mı ne diyosun telefondaki müzik pcden çalıyo

ali6161

Üye
Kulaklığı direk pc ye taksana . ben öyle yapıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt