ysrkvs
Üye
-
Konu Sahibi
-
walla benim telefonum garantiye gitti yeni bataryada werdiler hala 1 gün yetiyo deişen bişi olmadı
Benim telefonun batarya olayı çok daha acayip. Aldığımdan beri 2 gün sabit giderdi şarjı az müzik dinlersem 3 gün ama buna bir kere HardFormat attım o andan sonra 1 hafta boyunca hergün şarja takmam gerekti sonra kendini topladı sonra tekrar format attım şimdi yine aynı durum1,5 güne uzadı şarj dayanması bakalım birkaç güne kadar 2 günlük formuna döner...
maalesef fayda etmediGarantidemi fayda etmedi yani
arkadaşlar sonuçta bu batarya...ve kullandıgınız medya oynatıcı degill cep telefonuu..ve uzun ömurlu bataryalar uretilemiyor...alıcagınız en ii batarya maksimum 3 gun gdecek...en iyiysi yedek bataryayla işinizi görünn...
arkadaşım o okumuş olduğun kore malı batarya yazısını ben yazmıştım olay şudur, bnm cihazı aldığımda batarya herkezdeki gibi made in chıne ve ben ilk şarz olayına eşşek gibi inanmadığım içinArkadaşlar malüm herkesin şikayetçi olduğu şarjın az gitmesi. Benim şarj 1,5 - 2 gün gidiyor maximum. Bunun için batarya değiştirmeyi düşünüyorum. Ama içinde çıkan orjinal bataryanında ölü olma ihtimali ne kadardır onuda bilmiyormda. Biyerde okumuştum Kore batarya gibi bişeylerden bahsediliyordu. Acaba o batarya daha uzun ömürlümü farklımı şarjımın daha uzun süre gitmesi için alabileecegim önereceginiz bi batarya varmı?
Cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşım o okumuş olduğun kore malı batarya yazısını ben yazmıştım olay şudur, bnm cihazı aldığımda batarya herkezdeki gibi made in chıne ve ben ilk şarz olayına eşşek gibi inanmadığım için2 saatlik şarz ile ilk olarak cihazı kullandım ve her geçen gün batarya az gitmeye başladı öyleki 1 güne düştü ve şunuda belirtiyim maxımum güçte kullanıyorum cihazı ve sonunda bataryamın yetersiz olduğuna karar verdim,nokıa bayilerinden orjinal bataya aradım uzun aramadan sonra orjinal batarya kore malı yazıyor orjinal olduğuna dair hologram ve nokıa seri numaradan test ettim bataryayı 12 saatlik ilk kez şarz ettim ve aynı kullanımda şarz 3 günü buldu maxımum kullanıom gps,wifi,mesaj,ve video
kardeş msn ini ekledim ben marmariste oturuyorum ve burdaki bayiden aldım umarım sende bulabilirsin ama bnm sana tavsiem yeni alacağın batarya muhakkak bitirdiğinde kapalı vaziyette 12 saat şarj et ben eskiden bu olaya inanmazdım ama denedim faydasını gördümBen nerden bulabilirim kardeş konyada oturuyorm yardımcı olursan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?