Nokia 5800 Bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Bakarmısınız?
Bu gün 5800ı gördüm kullandım çooo...oook hoşuma gitti ama internette hep donduğuna dair konular vaar.Acaba ben bu ttelefonu almsam donma sorunları olurmu?Yada bu donma sorunlarını versiyon yükselterek engelleyebilirmiyim birde 5230un dokunmayik sistemiyle 5800ın dokunmayik sistemi aynımı hangsi daha iyi?
Şimdiden teşekkürler...:oke:

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok kardeşim donma falan wlan üzerinden internete giriyorum gayet iyi geziyorum sayfalarda 5800 la aynı tabi doknmatik ekranı ama 5800 daha güzel bi kere 5230 da wlan yok sanırım kamerası düşük ben 5800 xpressmusıc derim

dzynn

dzynn

Üye
Kıyaslanamaz bile, kesinlikle 5800 :)) o donma olayı vs yaşıyorsa arkadaşın heralde varsayılan tarayıcı ile bağlanıyodur nete(biz yaşamıyoruz ama) ama Opera Mobile, Skyfire vs. gibi alternatif tarayıcılar yüklersen çatır çatır dolaşırsın nette :)))

alkımcanosu

Üye
5230 a 5800 ın dokunmatiği kesinlikle aynı değildir 5230 un dokunmatığı çok daha hassastır.kendim test ettim ve 5800 da internet için opera mini yi kullanırsan donma sorunu kalamaz :oke:

beybleydeonur

beybleydeonur

Üye
    Konu Sahibi
saolun

OğuzcanAbi

Üye
internette donma yok yalnız video izleme sorun war

combative

combative

Üye
sa ben 5800 exp musıc aldım.ama bazen galeriye dokunduğumda yada uygulamalara ana menü aşağı yukarı kayma yapıo.bu genelmi yksa bana özel bi sorunmu lütfen yrdım pla.telefondan sğucam yha:(:(

aryscat

aryscat

Üye
sa ben 5800 exp musıc aldım.ama bazen galeriye dokunduğumda yada uygulamalara ana menü aşağı yukarı kayma yapıo.bu genelmi yksa bana özel bi sorunmu lütfen yrdım pla.telefondan sğucam yha:(:(

Gnel bi sorun . Yenirversiyonla düzelebilir

Arzum0000

Arzum0000

Üye
Yha bnm 58oo serwisten snra hafıza kartında şire istiyo pc ye takıorum ama kartı qörmüo o şifreyi kırıp ordaki resimleri kurtarablme ihtimalim war mı bi fikri olan warsa yardımcı olsun lütfen:(

asi.melek

Üye
yok kardeşim donma falan wlan üzerinden internete giriyorum gayet iyi geziyorum sayfalarda 5800 la aynı tabi doknmatik ekranı ama 5800 daha güzel bi kere 5230 da wlan yok sanırım kamerası düşük ben 5800 xpressmusıc derim
ben 5800 xpressmusıc derim

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
5800 tabiki daha iyi fiyatı da çok uygun bu zamanlarda :oke:

tlgcn38

tlgcn38

Üye

aynı anda ekranın başka bir tarafına falan dokunmadığına eminmisin bazen ondan oluyor ama bendede aynı sorun var. bazen dikkat ediyorumda ekranın bi tarafına elim değiyor ondan oluyor gibi geliyor.

buculike

buculike

Üye
kardeş ben 5800 kullanıyorum mutluyum ama dediğin donma problemini çok yaşıyorum ama başka bi problemi yok bence

kartal158

kartal158

Üye
5800xm

hilmi058

Üye
oguzcankral seni burdad buldum bu neteten nasıl video izleriz ya bi yardım cı ol lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...