Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Avea Mobil TV İnceleyelim
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chicago Made
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5800 Avea Mobil TV İnceleyelim
1 Saatlik Avea mobil T.V. Satın aldım saatlerce ayardı falan uğraştım,olmadı avea müşteri hizmetlerini aradağımda 5800'ın Mobil T.V. Uyumlu olmadığını söyledilerSaçma değil mi sizce gerçekten 5800'dan mobil T.V. izlenemiyor mu?
Eray1910
Üye
Afedersin ama seni kerizlemişler diyebilirim.. 5800'da tv izlenebiliyor ben hiç denemedim ama bizim arkadaşlarla okulda sabah programlarını izlemişliğim vardır..
anisti
Üye
izleniyor ama görüntü çok berbat ya ben tavsiye etmem yani
kaptannova
Üye
hiç denenedim ama izlenmesi lazım... 5800 da en son teknolojilere uyumlu 3.55g bağlantısı var... mobil tv vi izlenmeyecek...
mangdaşire
Üye
real player üzerinden izleniyor diye biliyorum,ayrıca yardım menüsünde de bahsedilmiş.
iboca
Üye
SLM ARKADAŞLAR AVEA HATIM 5800 KULANIYOM HATIM İNTERNETEDE BAGLI TLFDAN İNTERNETE GİREBİLİYOM AMA YARIN KURTLAR VADİSİ VAR İŞTE OLCAM AMA CEP TLFDA İZLEYE BİLCEM PIROGRAM VARMI TLF İNTERNETE AÇIK HATIM AVEA ATV OLSADA YETERLİ KURTLAR VADİSNE BAKMAK İÇİN MSN ADRESİM BURDA LÜTFEN YARDIM EDİN SAAT 3 DE İŞE GİDECM [email protected]