Lazye biraz teknik olmuş ama cevap için teşekkürler
Knight43, ayrıntılı bilgi için sağol.
Cep telefonu olayına sizler kadar yakın değilim. Nokia sağolsun kafa karıştırmada 1 numaraya oturmuş, o yüzden benim de kafamı karıştırdı. O yüzden cehaletimi mazur gör, forumda birçok cfw, anna, belle, shell görüşce biraz dağıldım.
Ancak kısa bir sorum/tespitim olacak, cevaplarsan kafamdaki sorular biter sanırım:
Şimdi bu Nokia 5800 yanlış anlamadıysam symbian 2, akabinde çıkan C6 da symbian 3... Birileri C6 nın symbian 3 versiyonunu hackleyip 5800'a giydirmeyi başarınca film koptu.! Ardından anna, belle falan çıktı. Ardından Anna nın da 5800 için uyumlu CFW sini hackleyip 5800'a giydirmeyi başardılar. Fakat Belle için 5800 yetersiz kalınca, belle shell olarak daha stabil sadece görüntüyü benzeten bir program yazdılar.
Yani ben 5800'a anna CFW kurup, üzerine belle shell yüklersem cebi biraz kassa da, misal N8 görüntüsüne benzer bir görüntü yakalar mıyım? Malum daha kullanışlı ve hoş bir görünüm yapmışlar.
Forumda 1 haftadır geziyorum ama benim gibi konudan kopmuş veya bilmeyenler için net bir cevap bulamadım. Port, mod, shell,.. falan millet artık uçmuş ama ben biraz cahil kalmışım
Bir zamanlar uydu alıcıya yazılım atma konusunda da buna benzer bir sıkıntım olmuştu. Olayı anlamaya çalışıyorum sadece...
Yoksa nakit durumunu biraz düzeltsem samsung galaxy s3 alıcam, nokianın bu ticaret kafasından soğudum artık.!