Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5800 anakart
Sponsorlu Bağlantılar
muratpirpir
Üye
Konu Sahibi
nokia 5800 anakart
ıkıncı el aldıgım cıhazım malesef sıvı temaslı cıktı. bende servise gonderdım. anakart deısmesı lazım dedıler. sımdı 5800 anakart arıyorum. ılıglenen aarkadaslar mesajda atabılır 5426732650 nolu telefondanda ulasabılır saygılarımla
..UfukcaN..
Üye
arkadşaım en garantisi kvk ya git ücret karşılığı serviste değişim yaparlar
Sen bilirsin ama öle bencede çıkar elinden anakarta 250 vereceğineç.....
muratpirpir
Üye
Konu Sahibi
250 cok be hocam . gercı sende haklısın sonucta board cıhazın herseyı. acaba dıyorum cıhazı parca parcamı satmaya calıssam tavısyesı olan varmı
taner505
Üye
bence parça parça çalışan parçaları satarsan daha karlı olursun. tavsiye ederim
falcon93
Üye
kardeş aynı durum benimde başıma geldi parça parça alcak arkadaşlar varsa banada yardımcı olursan
jackal39020
Üye
arkadşlar telefonum sürekli kapanıyor bilgisayara bağladığım zaman hafıza kartı dolu gözüküyor ve MTP yazısı çıkıyor soft format, hard format yazılım güncellemsi ne gerekiyorsa yaptım fakat her halngi bir değişme olmadı yardımcı olabilirmisiniz.
kagan55
Üye
kardeş ekran fiyatı ne diyosun?
yavuzerol
Üye
arkadaşım bende de bluteoth sorunu var ama kart değişmesi gerekiyor anakart değişimide telefon fiyatıymis bilgin olsun.