Murad4
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben daha yeni aldim N 73 kullaniyordum ama bu cok daha kullanisli hic bir problem yok.
500 TL'lik olan 5800'lar Çin'de üretiliyor. Daha önceki +700 TL'den satılan seri Kore'de üretiliyordu.
Kasa açıklığı en önemlisi demişler. Kesinlikle kasa açıklığı en önemsiz şey. Hiçbir sorun oluşturmuyor. 1 mm'lik bir açıklık var. Sorun oluşturmuyor.
5800'da arıza oluyor, sorun oluyor diyen varsa beni bulsun. Çünkü telefonda arıza marıza yok. Telefonun donanım özelliklerini beğenmiyorum ama telefonda en ufak bir arıza ya da sorun olmadığını da biliyorum.
.Nokia Finlandiya malı fakat ürettikleri telefonlar büyük ihtimal şu 4 ülkede olur
Macaristan
Çin
Tayland
Kore
işlemcilerine bak bence bazılarında 369 mhz bazılarında 434mhz yazıyor hala anlayamadım :S
yaw arkadasım bu kaçıncı konun 1 aydır 5800 almayı düşünüyosun alacaksan al almayacaksan alma..
iyi ve kötü yanlarının ne oldugunu zaten forumlarda görüyon..
orjinal olup olmadıgını(çinde falan üretilen 250 liralık çakma 5800 olmadıgını ise) güvenilir buyuk avm den fatura ile alıp anlayabilirsin daha ne sorun yapıyon?
Alacagın telefon 500 liralık bişi zaten gps özelligi yeter
1)Kendnde demişsin sende benim gibi üyesin diye bunun için susup susmama hiç bi yorumuma karısamazsınYa kardeşim bak bilip bilmeden konuşma birazcik açtigim konularin başligini güzelce okusaydin anlardin konularin farkini , ayrica alip almamayada ben karar veririm bu konlardan yanliz ben degil diger bir çok kişi faydalanicak tamammi??ayrica senin benden hesap sormayada hakkin yok benim gibi bir üyesin sonuçta o yuzden mesajlarina dikkat et istedigim konuyu açarim ben cevap verende çok , şükürler olsun kimse senin gibi düşünmüyor o yuzen susarsan daha iyi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?