Nokia 5800 almadan önce bu siteye bi ugrain !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 almadan önce bu siteye bi ugrain !
Nokia 5800 almadan önce bu siteye bir ugrain derim arkad$lar bu sitede yazilanlarda ben sorumlu degilim ben sadece adresi veriyorum begenmeniz $art degil buyrun a$adaki linki tiklayp siteye girin :

--------------- Ekleme ---------------

Nasil buldunuz ? Yorumlarinizi yazin lütfen bu kadar zormu

• Beğen
Tepkiler: MuMu_brz

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
Nasil buldunuz ?

ossan001

Üye
kullanmayı bilmiosun bu tlfnu o snm kardess bnde n97 ve 5800 var ama 5800 süperrrr n97 ise çok kaba ve çok boktan bi tlfn tlfnu hackledim modifiye ettim süper olduu ve bn tlfndam hangi siteye girersem girim video fln izliyebiliyorum mesela facebookta video izliyorum hatta oyunlarına bile giriyorum tlfnumdan tlfnumun tek kötülüğü kasası acıktı onu da götrdm gempaya deiştiler hatta :DD 3 gün içerisinde aldım tlfnumu snin sansına :D

Murad4

Murad4

Üye
    Konu Sahibi
kullanmayı bilmiosun bu tlfnu o snm kardess bnde n97 ve 5800 var ama 5800 süperrrr n97 ise çok kaba ve çok boktan bi tlfn tlfnu hackledim modifiye ettim süper olduu ve bn tlfndam hangi siteye girersem girim video fln izliyebiliyorum mesela facebookta video izliyorum hatta oyunlarına bile giriyorum tlfnumdan tlfnumun tek kötülüğü kasası acıktı onu da götrdm gempaya deiştiler hatta :DD 3 gün içerisinde aldım tlfnumu snin sansına :D

Sen Ne diyorsun kardeşim benim nokia 5800 im yok ki kullanmasini biliyim ?
Emin olmadan birşey yazmayin.

MuMu_brz

Üye
Eline saglik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt