nokia 5800 aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
nokia 5800 aldım
arkadaslar cumartesi günü n95 i 350 ye satıp 500 tlye 5800 aldım ilk defa sıfır telefon aldım hep ikinci el alıyordum.. gerçekten çok güzel bi telefon herkese tavsiye ediyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hayırlı olsun canım..güzel telefon bir sorun olursa yardımcı oluruz..

Sehzade

Üye
oncelik hayırlı olsun pisman olmicaksın buna emin ol:)
sorun yasarsan elimzden geldigi kadar yardımcı olmaya calısırız:)

'Davut

'Davut

Üye
Hayırlı olsun...Güzel seçim Yapmışsın

futbol123

futbol123

Üye
saolun arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

canım derken??:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen benden küçüksün büyük ihtimal ve sevgi ifadesi..

'Davut

'Davut

Üye
Bana diyebilirsin Nadir abi...:sarıl:

DJAVU

DJAVU

Üye
KaFaYa KoYduM bEnDe AlCam

spawnozkan

spawnozkan

Üye
valla arkadaşlar bende aldım 1 ay oldu ilk başlarda formlarda bazıları birşeyler saçmalamış biraz gözüm korkar gibi oldu ama anlaşılan onlar telefon özlellikle symbian kullanmadan haberi olmayan aptallarmış deyim.
ben cok memnunum kardeş sana tavsiyem hemen tüm güncellemelerini yap dahada memnun kalacaksın.....

A1234567A

A1234567A

Üye
hayırlı olsun kardeşim

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşlar bende daha bu gün aldım 5800 güncelleme yapmama gerek varmı ayrıca nasıl yapılır???? birde benim evde exper kablosuz modem var bu modeme bağlanamıyorum diğer modemlere kolaylıkla bağlanabiliyorum.. modeme reset attım güvenlik seviyesini düşrüdüm yine olmadı...yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende daha bu gün aldım 5800 güncelleme yapmama gerek varmı ayrıca nasıl yapılır???? birde benim evde exper kablosuz modem var bu modeme bağlanamıyorum diğer modemlere kolaylıkla bağlanabiliyorum.. modeme reset attım güvenlik seviyesini düşrüdüm yine olmadı...yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
güncelleme yapmak için Nokia Software Updater kuracaksın pc ye..sonra onunla güncelleyeceksin..gerek var çünkü yazılımdaki bir takım eksiklikleri ya da sorunları gideriyorlar..wifi olayına gelince senin önceden kayıt ettiğin ağları sil seninkini kaydet bağlanırsın..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
hayırlı olsun kardeşşş

futbol123

futbol123

Üye
saol kardesim

intoman

intoman

Üye
hayırlı olsun bende alıcam ama biraz daha bekliyecem
ben n73 ü kaça satabilirim acaba 0 gibi çok temiz ...

Love Prince

Love Prince

Üye
hayırlı olsun :)

Perfect!

Üye
bende 31 aralikta aldim

conat

Üye
Merrhaba,
Ben de bugün itibariyle 5800 XM kullanıcısı olacağım.
Bir arkadaşın bir önceki sayfada o güzel Türkçe'si ile tanımladığı gibi :hmmm ''...özlellikle symbian kullanmadan haberi olmayan aptallarmış deyim...'' grubundanım anladığım kadarıyla.
Şaka bir yana gerçekten ilk Symbian işl. sist. kullanacağım.
Çok klasik ve kolaycı bir soru olarak değerlendirilmezse, tecrübeli arkadaşlardan ilk olarak neleri ve kabaca nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.

djoz-

djoz-

Üye
Güle güle kullanın..
Bu arada 3110c konusunda size PM gönderecektim, mesaj sayım az olduğundan gönderemedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt