Nokia 5800 Açılıp Kapanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Açılıp Kapanıyor?
Selamlar arkadaşlar. Benim Nokia 5800 v31 telefonum vardı. Dün J.A.F ile yazılımı v51'e yükseltecektim. Fakat Navifirm'den indirdiğim yazılım dosyalarını v51 olarak indireceğime v20 olarak indirmişim. v20'yi J.A.F ile yükleyince telefon açılmadı, açılırken ekran gitti ve telefon kapandı. Phoenix ile telefonu düzelttim ve v51 yaptım. Telefonun bu arızasını servise göndermeden düzeltmiş oldum ancak şimdi bir başka sorun çıktı. Sorun işte bu;

Telefonu düzelttikten sonra açtım. Karttan bir şarkı açtım ve şarkının yarıda kesildiğini gördüm. Baktım ki telefonun ekran ışığı söndü ve Nokia yazısı açıldı, pin istemeden telefon açıldı. Açtıktan sonra şarkı açıp telefonun resetlenmesi işlemi 3 - 4 dakika sürdü. Bu uzun bir süre sürdü. Ne yaptıysam düzelmedi, hafıza kartına format attım, telefona hard / soft format attım, sensörü kapattım, yazılımı 3 - 4 kez tekrar attım ama bana mısın demedi telefon. Bugün kapanmaya devam etti ama 3 - 4 dakika kadar kısa zamanda değil. 15 dakikayı buldu. Tabi bu süre zarfında onlarca hard format attım. Telefonda herhangi bir işlem yapmayınca 10 - 15 dakikada kapanmaya başladı fakat mesela İnternet'e girdiğimde hemen kapanıyordu 3 - 4 dakikada. Şimdi neredeyse 45 dakikadır falan kapanmadı ama telefona hiç dokunmadım bile ve de hiç uygulama yok. Şu an bir kez daha olmasın diye telefona dokunmaya bile korkuyorum :ağlarım:

İnternet'ten baktığım yollarda bataryanın gevşek durma sorunu olabileceği söyleniyordu. Ama batarya gevşek olsa telefon kapanır ve kendi kendine açılmaz, açılsa bile normal kapanmıştır ve pin kodu ister. Batarya olayı oldukça saçma yani. Telefonu servise göndermeyi de istemiyorum. Servise göndermekten başka çözümü var mıdır acaba? Cevap verirseniz şimdiden çok teşekkürler..

By Savliusta

By Savliusta

Üye
benimde kendi kendine kapanma sorunu vardı ben nokia software updater ile yazılımı tekrar yükledim yüklerkende hafıza kartını pc de biçimlendirmiştim ayrıca yazılı yükleniyoken hafıza kartınıda cıkarmıstım böyle bi dene istersen..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Deneyeyim inşallah olur, sağol önerin için arkadaşım..

By Savliusta

By Savliusta

Üye
rica ederim deneyip sonucu buraya yazarsan belki diğer arkadaşlarımızada yararlı olabilir..:)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağol ama ne yazık ki olmadı :ağlarım:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hard formati bi dene olmazsa fw de bi sorun vardir degistirmeni oneririm..

srblnt

Üye
operayı kurun bu sorun olmuyor

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt