nokia 5800 acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sofistike00

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 acil yardım
mrb ben bugun nokia 5800 aldım kutuyu açtığımda kutunun içinde beyaz toza benzer şeyler vardı, toz gibi bişey işte, kullanma klavuzunun içinde kapakta falan toz vardı, sizce normal mi bu, 5800 alan varsa böyle bir sorunla karşılaştı mı, yada buna sorun diyebilir miyiz? kutu jelatinliydi satıcı gözümün önünde açtı ve kvk garantili acil yardım edlin lutfen

Siyah.

Siyah.

Üye
kardeş ayıp olmasında manyakmısın kutu içinde toz var diye korkulurmu güldürdün beni :d:

V/RS

V/RS

Üye
normal değil tabiki yahu normal olurmu uyuşurucu falandır birde git sor ne bu diye

Siyah.

Siyah.

Üye
muahahhahahah :D

V/RS

V/RS

Üye
anca kişne

anisti

anisti

Üye
ilginç bir durum tadına bakmak lazım

sofistike00

Üye
    Konu Sahibi
iyiki bişey sorduk, yaz doğru düzgün cevap yazın yada kesin sesinizi, adamın asabını bozmayın çocukluk etmeyin, belki saçma gelebilir soru ama bu tarzda cevaplar vermeniz gerekmez!!!
beyaz dedikse o kadar da beyaz değil bildiğin toz işte, ne bileyim tozlu olunca kutu bi garibime gitti, jelatinli kutudan o kadar toz gibi bişey nasıl çıkıyor garibime gitti

Utku

Utku

Üye
birşey olmaz

Siyah.

Siyah.

Üye
sakin ol şampiyon

V/RS

V/RS

Üye
ne atar yapıyorsun birader yorumların komik uyuşutucu felan.
sen kaç kez gördün uyuşturucu allah aşkına güldürme bizi hadi yol al :d: :pro:
sen yol al asabımı bozma benim bebe

V/RS

V/RS

Üye
sana bi yol verirdimde ben dua et banlanmak istemiyorum naş defol beyinsiz herif

Siyah.

Siyah.

Üye
allahın safı yürü koçum:aha:

sofistike00

Üye
    Konu Sahibi
konunun içine etti bazıları sağolsun!!!

V/RS

V/RS

Üye
defol beyinsiz kardeşim benim defol sen daha türkiyeyi tanımamışın okey oynarken basına inek düşen bir ülkedeyiz haber oku biraz beynin açılır biraz

--------------- Ekleme ---------------

konunun içine etti bazıları sağolsun!!!

ben dalga geçmek amaçlı değil gerçekten cevap verdim ama arkadaş içine yaptı muhabbetin

sofistike00

Üye
    Konu Sahibi
neyse cevap verenlere teşekkür ediyorum, bir sorum daha var, telefonda uygulamalar bolumune ordan da dosya yönetimi ve hafıza kartına girdiğimde autorun inf adlı dosya görünüyor. bu normalde virus dosyası pclerde, sizde de ilk aldığınızda varmıydı? gerçi virüs olmayan autorun inf dosyası da oluyor, virüsleri etkisiz hale getirmek için, lütfen cevap verecekseniz düzgünce cevap verin tek bir saçmalık bile görmek istemiyorum çocukluk yapacaklar luna parka gitsin

Siyah.

Siyah.

Üye
uyuşturucu felan ne saçma şeyler adamla dalga geçiyorsun. nerde oturuyorsun sen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt