Nokia 5800 - 5230 - 5228 Film İzleme (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 - 5230 - 5228 Film İzleme (Resimli Anlatım)
Aşağıda verdiğim yöntemlerle bizzat kendim Nokia 5230'da sorunsuzca film izledim.Sizlerde faydalanın diye bu konuyu hazırladım.

Dönüştürme Programı İndirme Linki :

ssav

Üye
3gp görüntü kalitesini çok bozuyor.

marist

marist

Üye
Emeğe Saygı, TşkLer. :oke:

nub

nub

Üye
Gerek yokki buna indir filmi at tele ucplayerle aç..

sinanorta

sinanorta

Üye
ucplayer bazı video formatlarıı donarak açıyor ve bu programın dışında wonderfox'un yapımı olan nokia video convertery pro bunu kullanmanızı öneririm ve bütün telefonlara özel çeviri yapıyor

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
3gp görüntü kalitesini çok bozuyor.

Kalitesini ayarlayabilirsiniz.

Emeğe Saygı, TşkLer. :oke:

Yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim.

Evet ama bu yöntemle 1 gb hafıza kartına 3-4 tane film atabilirsiniz.Özellikle uzun yolculuklarda kulaklık ile süper oluyor. :)

ucplayer bazı video formatlarıı donarak açıyor ve bu programın dışında wonderfox'un yapımı olan nokia video convertery pro bunu kullanmanızı öneririm ve bütün telefonlara özel çeviri yapıyor
Yorum için teşekkür ederim.

gevhern

gevhern

Üye
640x480 5800 açıyormu?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
640x360 acar

fenerli88

Üye
telefon ovi suit modunda bağlıyken sağ tıkla gönder dediğin zaman zaten telefona uygun formata çevrilsinmi diye soruyo yani eksta bi çevirme programına gerek yok! :oke:

enesblt

enesblt

Üye
allok mp4 converter kullanın bin basar

ecel54

ecel54

Üye
her zaman format factory :ehe

goktas19

goktas19

Üye
Ya aslında bu tür şeylere gerek yok izleyeceğin filmin mb'si düşükse july player veya uc playerden rahatlıkla izlersin ama illa çeviricem diyorsan total video converter in(sürümünü bilmiyorum) h264 iphone veya ipod ayarı var onu yapınca çok güzel bir kalite izliyorsun yok 5800 en üst kalitesinde izlemek istiyorum diyorsanda XviD4PSP 5 bunu yüklersin ordan ayarlarını yapınca çok iyi bir kalitede izlirsin

mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
Konu yukarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt