nokia 5800 2 hafta kullandım 4 haftadır seviste

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oozer93

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 2 hafta kullandım 4 haftadır seviste
aldım telefonu 2 hafta kullandım bi sabah yürüdügüm yola bakcaktım haritaları açtıgım gibi kapandı telefon arada bir yapıyodu bunu ama sabah yaptıysa hiç ellenmesse aksamına açılıyodu ama bi daha açılmadı telefon power tusuna basılı tutuyorum ekrana cok az ısık gelip telefonda kısa süreli bir titreme olup yine açılmıyor servise gönderdim 1 ay oldu hala onarımdaymıs yedek parça bekliyomus bıktım ama ama artık ya napmam lazım benim
genpanın sitesindede böyle yazıyor:
Servis No
IMEI
Telefon Nokia 5800 XpressMusic Cep
Teknik servis kayıt tarihi 10/12/2009
Garanti Durumu Garantili
Şube Teknik Servis ( Etiler ) - Merkez
Arıza Açıklaması AÇILMIYOR Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI Ekranda/Ön Caminda Çizikler Var
Arıza Tanımları Tüm Bilgilerin (Backup) Sil. Riski Kabul EDILDI
Ekranda/Ön Caminda Çizikler Var
Durum Islem devam ediyor (Onariliyor)
Tamir Detayı Cihazdaki Hata Giderilemedi.Üst Seviye Onarim Göre
Son işlem tarihi 29/12/2009

servis numarasını ve imei numarasını sildim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
öncelikle geçmiş olsun..dokunmatiğin ana karta bağlandığı bağlantı zarar görmüş anlaşılan teknik servis yapamazsa hiçbir yer yapamaz bekleyeceksin artık..

oozer93

Üye
    Konu Sahibi
hiç yerede düsürmedim ne kadar dandik yapmıslar böyle

--------------- Ekleme ---------------

30 iş günü geçtikten sonra para iadesi hakkım olucakmi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şans meselesi be kardeşim ben 7 ay kullandım bir tane sorun yaşamadım..elektronik cihaz arasıra olur böyle durumlar..30 günü geçince sana ya paranı ya yenisini vermek zorundalar..

alemci_01

alemci_01

Üye
kardeş 1 aydır servisste diyorsun 30 iş günü dolduğu anda yenisini talep etme hakkın var bence hiç geri isteme aynı fiyata başka bi tlf yada iphone yada ne bilim 5800 iste ama 30 iş gününü doldur c.tsilerde iş gününüe dahildir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt