• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5730 XpressMusic | Gözden Kaçan Teknoloji

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ussaygrees

ussaygrees

Üye
Nokıa nokıa nokıa yaparsa demek isterim ama 6600 rın kombinasyon hareket sınırsızlığını ilke edinmeyip uçuk sorunlu veri tabanlı telefon üretimine yönelmiş kızaklı ekran yap 68 kez sürekli aç kapa orta sekmen terazisi 2mm sağa sarkıyor 3120clas aldım hurda mekanizma ekipmanlar var 2kez teknik servise konuk oldum bence fillandiya malı nokıa ekipman motajını kendi yapmalı fason üretimini son vermeli NOKIA NOKIA NOKIA ŞAŞMA dicem yapay yıl ilkesi genpa yaparsa nedemeli

Perfect!

Üye
çok güzel bi telefon bence almayı düşünüyorum

nesemmelek

Üye
Ben kullanıyorum Kızagında kayma sorunu oldu ve ürünü değiştirdiler. 5730 yazılım olarak çok üst seviyede ayrıca bı arkadas sormus 5800dan daha sonra cıktı.(Bıldıgım kadarıyla 5730 n97den önce nokianın piyasayı yoklamak için yaptıgı bır atak) Telefonda imdiye kadar yaşadıgım tek sorun kızagının kayması bunun dısında kamerası 5mp. olan telefonlardan daha iyi kareler yakaladıgımı soyleyebılırım. Almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

canboyusec

Üye
arkadaşlar bende var bu telefon 2 aydir kullaniorm hatta şu an telden yaziorm ve de resmen bu telefonu almakla hayatimda attiiim en dooru adimi atmisim diebiliorm

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
--------- Only 5730---------- tek geçerim bu telefonu :oke::oke:

CS BETA

CS BETA

Üye
5800 xm yi millet kullanmıs bıkanlar cok yeni nesil de bilio teli abilerinden komsularından duyoyurlar cok ii die hepsini gecer die ben yanımdakiler dedignde agızlarına carpıom :) 5730 xm 5800 la kıyaslanamicak kdr üstün desem anlarsınız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt