nokia 5610 Xpress Musıc nasıl bir telefon=??

Sponsorlu Bağlantılar

powerr

powerr

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5610 Xpress Musıc nasıl bir telefon=??
:hmmmnokia 5610 Xpress music nasıl bir telefon kullanıcılarından yorum bekliyorum!!!!:hmmm
siteden hangi telefon olduguna bakmak isteyen varsa buradan baksınlar!!

Ozan

Ozan

Admin
Kullanmıyorum ama amaç müzik dinlemekse başarılı bir ürün diyebilirim.
Sony Ericsson un W serisine de bakılabilir amaç müzik ise.

serhta

Üye
işletim sistemi olsa süper bi tel

i.dem32

i.dem32

Üye
kullanıyorum güzel telefon

gabico

gabico

Üye
fena değil ama nokia 5700 xpress music eşsiz

serkanizm_31

Üye
en kötü yanı s40 olması ve n-gage oyun formatı yok ve zomm,u 5 para etmez

powerr

powerr

Üye
    Konu Sahibi
sen ole diosun ama memnun kalanlarda warmıs kardes:S

oguziverson

oguziverson

Üye
ablamda var tel s40 olması kötü oyun pro vs zor bulunuyo müzik kaydırma tuşuda çoğunlukla kırılıyomuş kamerasını n73 le karşılaştırdım 5610 net çekmiyo sesi güzel ama n73 e yetişemiyo ama daha kaliteli
müzik ve arama için kullancaksan güzel tel:oke:

face_off11

Üye
vallla yeni aldım 1 hafta oldu cok güzel tasım olarakta kullanıs olarakta

ewlowe

Üye
bnce süper tel kamera 3.15 8x zoom ve kristal berraklığında ses werio kulaklık ve donanımları şahane bnce al ama ewt s40 olsun onada yeni yeni programlar çıkıo bnce al .

garip_dj

Üye
5610 mükemmel telefon

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
W serisini sevdiğim için öneririrm.

5610xpressmusic

Üye
Arkadaşım bazı arkadaşlar 5610 ile N73 ü karşılaştırmışlar.N73'ün sesi daha fazla çıkıyo bu doğru ama 5610 da ses daha net ses bozuk olduktan sonra yüksek olsa ne olur.N73 ü savunanlar iki telefonun da hafıza kartını doldurup kullansınlar bakalım görsünler sonucunu 5610 da kasılma olmayacaktır ama N73 bayağı bayağı yavaşlayacaktır.Deneyin ve görün.

kofi

kofi

Üye
çin malını kullandım sesıi muthişti
fakat 15 cm den duştu ekranda kuçuk bi kırık oldu
ama o kırık buyudu virus gibi

citybass

Üye
bende 5610 express music wardı 20 saatt muzik dinleme kapasitesi warmış.ben 6 satt dinledim telefon servislik oldu..ekran kapandı tel çalısıyordu ama ekrana enerji gitmiyodu..ben çok pişman oldum.kendılıgındne kapanıp açılmalar fılan.nokiada bozdu kendini..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bence pek güzel degil sesi ve kamerası iyi olabilir ama başka özelliği yok

diesel182

diesel182

Üye
o telefon konusmaya degmeyecek kadar kotu arkadaslar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Genellikle müzik dinlemek için alınan bir telefon.. ama sen daha detaylı bilgi almak istersen googleda bi arama yap istersen..

kyhnkyhn

Üye
kardeşim ben kullanıyorum çok memnunum. kamerası sony ericsson k790i den daha ii. ekran 16.7 milyon renk oldugu için görüntü süper. müzikte ise tek hopörler oldugu için sesi n73 yada 6230 kadar çok çıkmıo ama yeterince çok çıkıyo bence. ses kalitesi zaten mükemmel. ben tavsiye ediorum. mavisini al :oke:

Üst Alt