Nokia 5610 sorun

Sponsorlu Bağlantılar

furkaneroglu

Üye
eski versiyonlardaki donma olayı sürgüyü açtıktan sonraki 3 saniyelik gecikme ve müzik geçişlerinde kısık desteki patlama olayı tamamen iyileştirilmiş..... tüm sorunlar giderilmiş denilebilir...

merhaba.. 2 hafta önce 5610 aldım hoparlörde düşük frekanslı parçalarda sesin azaldığı yerlerde hoparlörün sesi tamamen kesmesi şikayetiyle iade ettim.. ve bugün yenisi verdiler..

fakat aynı sıkıntıyla yeniden karşılaştım.. yazdığınız iletide buna benzer birşeyler söylemişsiniz.. acaba aynı sıkıntıdanmı bahsediyoruz.. aynı sıkıntıdan bahsediyorsak düzeliyormu? ayrıca bu güncelleştirme işlemini yapmak telefonu garanti kapsamından çıkarırmı..

i.dem32 şimdiden teşekkürler..

mustimix41

mustimix41

Üye
dostum bende 5610 kullanıorum ama ben bole bi sorun goremedim hatta hiç bir sorun yok alalı yaklasık 2 ay falan oldu taş gibi duruo ama benm tek sorunum versiyon yukselttim 8.30 RM-242 ye ing oldu ve türkceye ceviremedim sitede verilen kodları yazıorum kod degisio o kodlarla tekrar guncellemeye kalktıgımda tel guncel dio guncellemio acaba her versiyonun tr dil kodu farklımı bunu ogrenmek istiyorum suan ing kullanıorum ne yazıkki her menuye giremiorum :( yardımcı olursanız sevinirimmmmm

yanigli

Üye
dostum bende 5610 kullanıorum ama ben bole bi sorun goremedim hatta hiç bir sorun yok alalı yaklasık 2 ay falan oldu taş gibi duruo ama benm tek sorunum versiyon yukselttim 8.30 RM-242 ye ing oldu ve türkceye ceviremedim sitede verilen kodları yazıorum kod degisio o kodlarla tekrar guncellemeye kalktıgımda tel guncel dio guncellemio acaba her versiyonun tr dil kodu farklımı bunu ogrenmek istiyorum suan ing kullanıorum ne yazıkki her menuye giremiorum :( yardımcı olursanız sevinirimmmmm

ayni sorun bendede en son servise goonderdim

YuRTcU

YuRTcU

Üye
arkadaslar ilk cıktıgı zaman alanlarda problem var benin cok yakın arkadasım nokıada calısıyo ona sorum bu telefon ilk piyasaya cıktıgı zamanlarda sorunluydu bu erezyondan fln alanlar problemli coğu ama ondan sonra hepsi toplandı nokıadan alınıp yeni sini verdiler ben aldım telefonu arkadasım bana sundu bunu bende arastırdım güzel telefon diye aldım hiçbir problemi yok

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar 5610dan bendede var bugune kadar hiç bir sorununu görmedim 1 gb lik hafızanın 560 dolu telde hiç kasma yok sonra sorunlu diyorsunuz nokıadaki arkadasıma sordum boyle boyle dedim dediki bu telefon ilk piyasaya cıktıgında sorunluydu ama sonra geri topladılar ama alanlarda kaldı dedi sonra bunlar bidaha gonderildi dedi zaten o bu telefonu bana soyledi bende arastırdım aldım n73 de var onu bunu aldıgımdan beri kullanmıyorum bu telefon onun hızının 3 katı

enes05

Üye
arkadaşlar bnde 5610 alalı 1 ay kadar oldu tek sorun şu ekran beyzlıo donuo kararıo tkrar geri gelio bugun bi sorun daha yasadım arama yaptıgımda hoporlerden konusturuo dırek ahızeye almıodu ama telı kapatıp acınca duzeldı bu kararma sorunu nokıanın kayan kapaklı telefonlarının cogunda yasanıomus ben sahıtte oldum

HaYYLaZ07

Üye
sürümü guncellediginiz takdirde bi sorun kalmıor sanırım benim bildigim kadarıyla..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Garantili ise gödürmeni öneririm.

hahcon

Üye
Arkadaşlar bu telefonu aldığıma pişman oldum galiba benim aldığım telefon eskilerden kalma piyasaya ilk sürülenlerden olsa gerek çünkü kutu üzerinde fiyatı 649ytl yazıyordu ben 490 a aldım.. yaşadığım sorunları ise madde madde anlatiyim...

1. Tuş kilitlendi ve bir daha açamadım bataryayı çıkarıp taktım.
2. Seste cızırtı oluyordu kapatıp açınca düzeliyordu..
3. Ekran ters dönüyor yazılar iç içe giriyordu.
4. Ekran kapanıyordu ve bir daha açılmıyordu bunun için servise götürdüm çünkü tel açılmadı bir daha..
5. Slider tuşunda durduk yere çatlak oluştu.

Servise verdim 1 ay oldu 3 gün önce almaya gittim. Telefonu elime aldım
aman allahım ben telefonu servise böyle teslim etmedim!! sanki 5 yıllık telefon. vidaları filan tamamen çizmişler rengi falan çıkmıştı.. Kaydıracı tam oturtmamışlar yamuk duruyordu. Sağ tarafı sol taraftan biraz üstteydi. Ekranın oldugu üst kısım kaydıracın oldugu yerden sağa sola hareket ediyordu.. ve telefonu açtım sorunlar düzeldimi acaba diye açar açmaz ekran şöyle bi kapanıp açıldı.. ve menüye girdimmmmm sizce ne gördüm??? telefonu yapsınlar diye veriyoruz boktan hale getirmişler ve yön tuşlarının tamamını bozmuşlar.. Aldığım gibi geri verdim..

Ama tanıdığım bir arkadaş sayesinde mahkemeye verdim paramın tamamını geri alıyorum...

eQooo

eQooo

Üye
son çıkan nokiaların %70i donanımsal sorunlu çıkıyor...özellik artıkça kalite düşüyor maalesef...

mcbareat

Üye
ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok gayet iyi çalışıyo

anny1905

Üye
yaklasık 10 aydır kullanıorum 5610 Xpress music. ama benimde ortadaki mp3 tarafına geciren joistiğin etrafı düşme veya bi darbe olmadan kendi kendine döküldü. telefon kendi kendine acılıp kapanıyor ekran kararıyor ve düzeliyordu. sonra bi gün telefonu kapattım kapatış o kapatış. :) telefon açılıyordu fakat ekran hep siyah kaldı ve hiç düzelmedi teknik servise verdim bekliyorum bakalm bana ne kadara patlayacak...

mehmetalibolat

Üye
merhaba arkadaşlar bende telefonu alalı 1 sene olacaktı ekran bazen kararıyordu ama aldırmıyordum ama sonra yazılar birbirine girdi renkler tüpü bitmiş tv ler gibi oldu servise verdim ne olacak allah kerim bence servise giden telefon ölmüştür yapılmaz ama bakalım ne olacak iyi telefon bence tavsiye derim düşünen arkadaşlara durmadan mesajlaştım arkadaşlarla konuştum sorun yoktu ama 1 sene olacakken bozuldu o güncelleştirme işi çok kolay bende türkçesi var o programın 5800 xpress music aldı babam ondan çıktı türkçe nokia programı

uqurcan12

Üye
bendede 5610 var 5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı hem telefonumda program oyun müzik baya dolduryorum yavaşlamada olmuyor 2 gb lik hafıza kartın tamamı dolu program ve oyunları açmıyordu benimkide 1 kere fabrika ayarlarına geri döndüm düzeldi şimdi tüm java programlar olyor ben çok memnunum tavsiye ederim yani n73 e bin çeker bence

fragugboys

Üye
bendede 5610 var hiç bir sorunum yok gayet istediğim programı oyunu vb. atabiliyorumda

arven_005

arven_005

Üye
arkadaşlar bende almayı düşünüorum ikinci tel olarak.arkadaşımda war müzik dinlemek için alcam

uqurcan12

Üye
telefona zil sesi indirmek için kullanmabilirsiniz her telefon için tema resim zil sesi mevcut ayrıca üye olup kendinizde yaratabilirsiniz..

canruh

canruh

Üye
kardes kvk ya götür yetkili serviste program atsinlar olmazsa parca degisimine kadar gider dısarda actirmaa servis halleder bu arada sorunlu cihaz almissinnn

trace36

Üye
arkadaşlar 1 senedir kullanıyorum hiç bir problem yok msn de dahil bir sürü şey yükledim kullanıyorum telefon süper şu ana kadar kullandığım en iyi telefon

nedimsogut

Üye
babaannem umreye gitti ve ona alması için nokia 5610 telefonunu söyledim ve bana bu telefon sorun çıkarıyo piyasa dan toplandı dediler çok hoşuma gitti telefon da sizce ne yapmalıyım bunu türkiye de başka yerde yaptırma imkanı var mıdır ?

Kasimpasali28

Üye
Bende 3 aydır 5610 kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım.

Üst Alt