kafası
Üye
Nokia 5530 tema ve kulaklık!
arkadaşlar yaklaşık 2.5 ay önce nokia 5530 telefon aldım gayette memnunum yalnız bir ricam olacak telefon rengi white blue (beyaz-mavi) yanılmıyorsam temalarının rengide mavi olması lasım orjinal tema rengi ama benimkinde kırmızıydı eğer dediğim temaları yükleme imkanı olan arkadaşlar varsa cok makbule geçer mavi tema çok hoşuma gittide
Birde aldığımdan beri kulaklık problemi var. Ses derinden ve boğuk geliyor aksesuar kurulumunda ise desteklenen cihaz bağlanmadı diyip duruyor. Garanti servisine verdim kulaklığı değiştirdiler durum gene aynı. Kulaklığın bi ayarı felan varsa yada aynı sorunu çözebilen varsa lütfen yardım edin. Bu arada değiştirdikleri kulaklığı PC dede denedim gene aynı bozuk sesi verdi . Yani telefonun kulaklık çıkışında bi problem olduğunu sanmıyorum. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim

Birde aldığımdan beri kulaklık problemi var. Ses derinden ve boğuk geliyor aksesuar kurulumunda ise desteklenen cihaz bağlanmadı diyip duruyor. Garanti servisine verdim kulaklığı değiştirdiler durum gene aynı. Kulaklığın bi ayarı felan varsa yada aynı sorunu çözebilen varsa lütfen yardım edin. Bu arada değiştirdikleri kulaklığı PC dede denedim gene aynı bozuk sesi verdi . Yani telefonun kulaklık çıkışında bi problem olduğunu sanmıyorum. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim
nokia bu cihaz için ürettiği kulalığı bu cihaza özel kılmış bende farklı cihazlarda denedim bozuk ses veriyor telefon dışındaki cihazlarda.5530 kulaklığının sadece bass ları iyi geriye kalan teknik değerleri zayıf tizler zayıf ayrıntı yok bi tek konuşma yaparken kullanılır çünkü mikrofonu ve arama kabul tuşu var . çözüm başka sağlam bi kulaklık edinmen ben sana bu konuda sennheiser ı öneririm kulaklıkta en sağlam markalardandır alım gücüne göre cx300 veya cx400 favorimdir tabi kulaklığa yatırıcak 500-600 liran olsa daha şahane önerilerimde olur
fiyatı ise 160-200 lira arasında deişir bu kulaklığın fakat bir ingiliz sitesi olan mymemory de 31 sterline satılıyor buda yaklaşık 70 lira civarında bi fiyat kargo bedeli alınmıyor aradaki fiyat farkını sen düşün