Nokia 5530 kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5530 kamera sorunu
Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum ama.neyse yaklaşık 1 aydır 5530 xm kullanıyorum. versiyon(v20) güncelledikden sonra kamera hata vermeye başladı kamerayı açıyorum siyah ekran geliyo fotograf çekiyorum " beklenmedik bir hata oluştu.telefonu tekrar başlatın" diyor. versiyonu tekrar yükledim hard ve soft format attım yine sorun çözülmedi ne yapmam gerekiyo bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim

bu sorun benden başka kimsede yok heralde.neyse napalım böyle idare edicez artık

sertacksk

sertacksk

Üye
kardeş kolay gelsin sorununa üzüldüm umarım düzelir.
sormak istedigim versiyon güncelledikten sonra neler deişti bende de 5530 varda aldıım versiyonda ..
ona göre güncelleteyim yani ...
1.msj yazarken türkçe dil de kasma oluyor mu .
2.müzik kalitesinde bi artış azalış varmı ..
3.telefon hızlandı mı yavasladı mı
4.dokunmatigi biraz daha iyi oldu mu

bunlara cevap verirsen cok memnun olurum kardeşim ..tekrar geçmiş olsun telfona ;):oke:

efe-

efe-

Üye
bence yeni versiyonda düzelebilir,şimdilikte farklı bi camera proğramı yükle kullan bakalım oda aynı sorunu verecekmi...

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
    Konu Sahibi
cevap veriyim arkadaşım..

1.si mesaj yazarken türkçe dilde kasma oluyo o sorun giderilmemiş
2.si müzik kaliteside yerinde sayıyo değişen bişey yok
3.sü telefon hızlandı
4.sü dokunmatikde aynı, zaten dokunmatık ekranla alakalı değişmez

bunların dışında haritalar eklenmiş güzel bi uygulama google earth gibi tek fark ettiğim bu
tabi bide kameram gitti. benim tavsiyem güncelleme arkadaşım..yada güncelle senin kamerada giderse beraber çözmeye çalışırız sorunu =)

--------------- Ekleme ---------------

efe kamera sorunu diğer kamera & video uygulamalarında da aynı. hatta kameranın flashını fener olarak kullanmak için bi prog. yükledim o bile açılmıyo.. yinede tesekkr ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...