Nokia 5320 XpressMusic nasıl sizce??(acill)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mugeylmz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 XpressMusic nasıl sizce??(acill)
arkadaşlar ben nokia 5320 xpressmusic almayı düşünüyorum da sizce nası bi telefon? iyi mi yoksa kötü mü? yorumlarınızı bekliyorum...(acil)

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Güzel telefon özellikleride fena değil ama kamera çözünürlüğü 2mb bu biraz işi bozuyor.İşletim sistemide Symbian 0S9.1 buda fena değil fakat kamera çözünürlüğü az gibime geldi.Bunun yerine aynı özellikte fakat kamera çözünürlüğü daha fazla olan bi telefon olmanı tavsiye edeirm.

mami24

mami24

Üye
Güzel telefon özellikleride fena değil ama kamera çözünürlüğü 2mb bu biraz işi bozuyor.İşletim sistemide Symbian 0S9.1 buda fena değil fakat kamera çözünürlüğü az gibime geldi.Bunun yerine aynı özellikte fakat kamera çözünürlüğü daha fazla olan bi telefon olmanı tavsiye edeirm.

katılyorum 3.2 olsa alırsım hatta

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
Bence super bı telefon kullanmayan bılemez kullananda vaz gecemez

speedsagoo

Üye
bencede süper n 73 e fark atar

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
harika bi telefon ama os9.3 bu demektir ki n96 ile aynı bende var kibar ekran çözünürlüğü güzel iyi müzik çalan bi telefon almanı tavsiye ederim :oke:

srsry_-_

Üye
abi mayak bi şey ya bendede var çok memnunum
:oke::)

Yer6TikkyQirl

Üye
çok ii bir telefon ;);)

cienci

Üye
bencede cok sık kıbar kullanıslı bı tl tavsıye ederım

kazım26

Üye
bncede bnde kullanıyorum ve çok memnunum

ltfllh

ltfllh

Üye
5320 kullananlar bu telin kulaklığı hiç iyi değil diolar ölemi kulaklık sesi fln nasıl

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence Onun yerine Daha iyi kamerası olan ne biliyim n78-N79-n82 veya 6220c
tarzı bişey işini daha iyi görecektir:oke:

Black Rain

Black Rain

Üye
Evt şahane telefon al derim :)

teknoapo

teknoapo

Üye
telefondan kuzenimde var. kuzenim memnun ama wi-fi özelliği yok o bakımdan kötü bir tel. ama diğer özellikleri fena deil

bek1905

bek1905

Üye
sarjı kaç gün gidio ?

pegasus101

Üye
telefonu teknosadan aldım şuan kullanıyorum bütün özellikleriyle harika n95 n96 nın yaptıgı herseyi yaparsın ama sadece kablosuz internet olayı yok ben üç aydan beri kullanıyorum telefonumdan memnunum.ama kablosuz internet olayı olmadından satıp 5800 almayı düsünüyorum.300tl satmayı düsünüyorum.kutusu faturası butun aparatları mevcut. düsünen arkadaslar varsa [email protected] görüse biliriz.:oke:

onespor

Üye
süper bi telefon bndede var ve vazqecemıyorum.

catalak68

catalak68

Üye
bencede çok güzel bi telefon

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Bence çok sade.. telefon dediğin zaman, masanın üstüne koyunca etraftakilerin dikkatini çekmeli..Parmakla gösterilmeli..(bence) ;")..

savsa

Üye
peki ekran genişliği ne kadar onu bi söylerseniz çok ii olur arkadaşlar 5320si olanlar söylesin
Şimdiden teşek ederim

--------------- Ekleme ---------------

peki ekran genişliği ne kadar onu bi söylerseniz çok ii olur arkadaşlar 5320si olanlar söylesin
Şimdiden teşek ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt