Nokia 5320 XpressMusic [İzmir içi] 230 TL!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ravenger

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5320 XpressMusic [İzmir içi] 230 TL!
teknosadan alınmıştır, 4 ay garantisi vardır.
şarj aletindeki temassızlık ve dış kaptaki soyulmalar dışında hiçbir sorunu yoktur. garantiye götürürseniz büyük ihtimal tamir ederler.

Fotoğraflar:

Kutu içeriği:
* Kulaklığı
* Kutusu
* Cd'si
* Data Kablosu
* Şarj Aleti
* Tanıtım ve kullanım kitapçıkları
* Power Club ' dan ücretsiz müzik indirmek için şifre kartı

FİYAT : 230 TL

not: sadece izmir içi satıyorum. elden vereceğim.

safakk34

safakk34

Üye
fiyatı gayet makul

Ravenger

Üye
    Konu Sahibi

Bundan Yaklaşık 4 ay önce, 5320 22 ay garantili cihazı 250 Tl vermiştim sorunsuz tertemiz bir şekilde..Ve fiyat uygun diyorsunuz ??
kusura bakmayın ama siz çok ucuza vermişsiniz o sizinle alakalı birşey. şuanki teknosa fiyatı 399 tl. 22 ay garantili telefonu ben 300'e satardım.

HsyNTR

Üye
kusura bakmayın ama siz çok ucuza vermişsiniz o sizinle alakalı birşey. şuanki teknosa fiyatı 399 tl. 22 ay garantili telefonu ben 300'e satardım.

300 e Alıcı Bekledim 1 Ay :D 250 Dedim 1 Saat Bile Beklemedim :) Telefonun Piyasası Böyle...

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
çok para

welt

welt

Üye
şarj aletindeki temassızlık ve dış kaptaki soyulmalar dışında hiçbir sorunu yoktur. garantiye götürürseniz büyük ihtimal tamir ederler.

Garantiye götürüp tamir ettirdikten sonra satışa çıkarsaydıız keşke, bu telefondan almayı düşünüyorum.

Ravenger

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye götürüp tamir ettirdikten sonra satışa çıkarsaydıız keşke, bu telefondan almayı düşünüyorum.
garantiye götürüp tamir ettirirsem almayımı düşünüyorsunuz yoksa 0'mı alıcaksınız anlayamadım
: )

sukrukarlik

Üye
kardeş peşin 200 tl veriyim...Ben sivas göndersen bizde yamuk olmaz.bi cvp yaz ona göre alış verişi yaparız inş.

Ravenger

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peşin 200 tl veriyim...Ben sivas göndersen bizde yamuk olmaz.bi cvp yaz ona göre alış verişi yaparız inş.
peşin olmasına peşinde ben zaten çok ucuz bi fiyata satıyorum kardeş garantisi var sonuçta :) 5800 almayı düşünüyorum eğer ucuza satarsam çok beklemem gerekir.
msnimi eklersen ordan konuşuruz.

bek1905

bek1905

Üye
beyler teknosanın internet sitesinden kaldırılmış da şuanki sıfır fiyatı ne kadar bilen var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt