Nokia 5310 xpress müzik hakkındaki düşünceleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hentbolcu_59

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5310 xpress müzik hakkındaki düşünceleriniz?
Arkadaşlar 5310 almak istiyorum. Bu telefon hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Hoparlör sesi nasıldır? 6300 kullandım ben ve hoparlör ses şiddetinden memnun değildim hiç.fiyatı 350-400 lira olan telefonlardan bana bir tane önerebilir misiniz bunun dışında? Şık görünümlü hoş bi telefon önerirseniz sevinirim.

anelka_8520

Üye
süper bir telefon başka dicek bişi yok kardeş

hentbolcu_59

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şey soracaktım. sıfırı satılmıyor mu bu telefonun ?

michaelyoun

michaelyoun

Üye
bence mükemmel bir telefon iki senedir kullanıyorum temiz kullandığın takdirde hiçbir problem çıkarmıyor evladım kadar seviyorum kendisini canım telefonummm xD

Kezman13x

Üye
Çok kullanışlı bi telefon güncellemelerle sesini biraz yükseltebilirsin kulaklıklara göre verimli sesler alabilirsin ama hopörlerde okadar verimli değil diyim ama bence tek dezavantajı o özellikle fotoğraf çekimi süper videoda idare eder zaten müzik telefonu o konudada çok iyi hafıza sorunuda yok bence tercih edebilrsin çokda kibar bi telefon ince yapılı olmasına rağmen kaç kere taka tüke düşürdüm banamasın demedi maaşallah diyim:A ama sen yinede iyi kullanmaya bak bi senedir sorunsuz kullanıyorum

inkaaina

Üye
artık üretimi durdu zaten 0 bulamazsın ama varsa satılmamış bulursun bendede var süper bir telefon

oguz-78

Üye
tek kelimeyle süpperrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt