Nokia 5310 Expressmusic Mesaj Yazma Sorunu Lütfen Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edussa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5310 Expressmusic Mesaj Yazma Sorunu Lütfen Yardım
Selam Arkadaşlar.Yaklaşık 9 aydır 5310 kullanıyorum.Fakat Mesaj yazma bölümünde çözemediğim bi sorun var.mesaj yazarken ilk iki mesajı normal yazıyorum fakat 3 e geçtigi zaman her türkçe ifade kullandıgımda multimedya ya değiştiriyor otomatik.dolayısıyla sürekli ekranda kısa mesaja çevrildi multimedya ya çevrildi ibaresi oluyor.mesela 3. mesajdan sonra ''h'' harfini yazmak istesem ondan önce ''ı'' oldugu için önce multimedyaya çeviriyor sonra kısa mesaja.dolayısıyla insanı çileden çıkartıyor.bunu nasıl düzeltirim bi yolu varmıdır.şimdiden tşkler.

• Beğen
Tepkiler: pr0

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Arkadaşım basit bişey olcak ama yazma dilini ingilizce yap "h" den önce "ı" olmasın multimedyaya geçmesin?

edussa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım basit bişey olcak ama yazma dilini ingilizce yap "h" den önce "ı" olmasın multimedyaya geçmesin?
Kardeş Ozamanda t9 da yazamıyorum.telefonun bu özelliği beni çok sinir etti.normal msj da diger telefonlarda ''ç'' harfini kullanmak normaldir.bunda mesajı ikiye çıkartıyor sadece o harf bile. ama telefonun dilini ingilizce yaptıgımda bile bazı harflerde Gene çıkıyor o yazı anlamadım gitti

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Anladım kardeşim ama yardımcı olamıycam kusura bakma. belki forumda bilen arkadaşlar vardır inşallah sorununu çözersin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt