arkadaslar ben bu telefonu yaklasik 2 haftadir kullaniyorum. kamerasi 2mp evet ama ozellikle gun isiginda gayet iyi cekiyor. oto fokusu olmadigi icin tabiki yakin nesneler net cikmiyor. oto fokusu olsa digerlerinden cok farki olmazdi bence. kamera ayarlarini iyi kullanabilmekte bence fotograf cekiminde baya etken. bir telefon icin fena sayilamayacak ayarlar yapilabiliyor. ben sadece an i cekerim diyorsaniz isinizi gorecektir. hareket sensoru var. gpsi oldukca iyi evin icinde bile cekiyor genelde benimki. haritalari ucretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. wlan yok kullanan icin eksiklik oldugu dogru ama sahsen ben kullanmiyorum . zaten heryerde wlan yok. evde wlan kullanmaya zaten gerek yok bilgisayar var. telefonda kullanmak gereksiz geliyor bana.
nokianin amacina gelince ucuza dokunmatik bir telefon yapalim. piyasadaki yerimizi, satisimizi koruyalimdir bence ki benim isime cok yaradi. 150fiyat gayet iyi bence( bazi yerlerde 139yada gordum). islemci hizi ve cesidi arastirdigimkadariyla 5800 ile ayni (n97ilede ayni gorunuyor ama bundan tam emin degilim) symbian bence olmazsa olmaz.
sonucta fiyatina gore cok cok iyi bir telefon bence. ben memnunum tavsiye ederim. alma karari size kalmis