• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5230 : Yeni Dokunmatik ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimler )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadrazam10

Üye
ben aldım bilader 400 kağıt

ivdg

ivdg

Üye
bunda wi-fi yok o kötü yaw ama yine de aldım bi tane yarn inş gelecek :D

cihan5454

Üye
arkadaşlar tamamen yanlış düşünüosunuz 16 milyona kadar renk desteği var bu telefonda 2mp kamera sizi aldatmasın mükemmel bi goruntu kalitesi var ben telefonu alalı 2 gün ooldu muhteşem bisey wi-fi warsın olmasın ya o.degil okadr facebook gibi sitelere giris var zaten bu cihazda gerçekten 400 tl bu telefona az bile...

erhansiperli

erhansiperli

Üye
2 megapiksel kamera bnce ck saçma varla yok arası neyse buda nokıanın yeni saçmalıkları alştk artk:kop:

ayloo

Üye
bence bu tel iğrenç nasıl almışlar acaba samsung star bin basarrr

--------------- Ekleme ---------------

ben samsung star kullanıcısıyımm ve aynısı arkadaşımda varr o pek memnun deil bana kalırsa hiç almayın daha iyi

gunayselim94

Üye
arkadaslar 2 mp. kamera war ama 6700 5 megapiksel daha iyi cektıgını soyleyebılırım bide cekerken cekılen kalite gibi olmuyor resimler ne yapmam lazım bilen warsa soylesin lutfen

fatih114

Üye
bu telefon kullanışlımı ki??

aslan1231

Üye
arkadaslar ben bu telefonu yaklasik 2 haftadir kullaniyorum. kamerasi 2mp evet ama ozellikle gun isiginda gayet iyi cekiyor. oto fokusu olmadigi icin tabiki yakin nesneler net cikmiyor. oto fokusu olsa digerlerinden cok farki olmazdi bence. kamera ayarlarini iyi kullanabilmekte bence fotograf cekiminde baya etken. bir telefon icin fena sayilamayacak ayarlar yapilabiliyor. ben sadece an i cekerim diyorsaniz isinizi gorecektir. hareket sensoru var. gpsi oldukca iyi evin icinde bile cekiyor genelde benimki. haritalari ucretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. wlan yok kullanan icin eksiklik oldugu dogru ama sahsen ben kullanmiyorum . zaten heryerde wlan yok. evde wlan kullanmaya zaten gerek yok bilgisayar var. telefonda kullanmak gereksiz geliyor bana.
nokianin amacina gelince ucuza dokunmatik bir telefon yapalim. piyasadaki yerimizi, satisimizi koruyalimdir bence ki benim isime cok yaradi. 150€fiyat gayet iyi bence( bazi yerlerde 139€yada gordum). islemci hizi ve cesidi arastirdigimkadariyla 5800 ile ayni (n97ilede ayni gorunuyor ama bundan tam emin degilim) symbian bence olmazsa olmaz.
sonucta fiyatina gore cok cok iyi bir telefon bence. ben memnunum tavsiye ederim. alma karari size kalmis:oke:

arkadaş güzel anlatmış ben alalı 3 gün oldu Ses Hakkında orta bir sesi var bahsedildiği gibi bi ses sorunu yok gayet güzel bence sensörlerinde bi sorun yaşamadım harita var Kamaresına gelince kamera 2mp olmasına rağmen gün ışığında güzel kareler elde edebilirsiniz dokunmatiği güzel 5800 eksikleri onda wi -fi var bunda yok o çift hopörlör bu tek ayriyeten 1 kaç farklı özellik var bu fiyata en idael dokunmatik ekran telefonlardan birisi 3 gün öce 349 Tl ye aldım :):naughty:

bedirhan1000

Üye
hiç iyi bir tel değil

karazamzam

Üye
genpanın sayfasında var bakabilirsiniz.. ben kullanıyorum gerçekten güzel telefon ama mesaj çok atan kişilere tavsiye etmem mesaj ne kadar uzadıkça o kadar yavaşlıyor yada geride kalıyor..

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
benim telin kamerası 3 mp

TELEPHOoNE

TELEPHOoNE

Üye
nokıa 1100'ın dokunmatik hali :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 14:22:09 ---------- Yazıldı @ 14:18:33 ----------

arkadaş güzel anlatmış ben alalı 3 gün oldu Ses Hakkında orta bir sesi var bahsedildiği gibi bi ses sorunu yok gayet güzel bence sensörlerinde bi sorun yaşamadım harita var Kamaresına gelince kamera 2mp olmasına rağmen gün ışığında güzel kareler elde edebilirsiniz dokunmatiği güzel 5800 eksikleri onda wi -fi var bunda yok o çift hopörlör bu tek ayriyeten 1 kaç farklı özellik var bu fiyata en idael dokunmatik ekran telefonlardan birisi 3 gün öce 349 Tl ye aldım :):naughty:

5800 daki kamera 3.2 mp bundaki 2 mp ayrıca 5800 buna diker atar :kop::kop::kop:

Ocean258

Ocean258

Üye
sadece tasarım olarak guzel duran bı telefon olmus bence.. symbiandan kurtulmadıkca duzelmeyecekler sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt