• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5230 : Yeni Dokunmatik ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimler )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia 5230 : Yeni Dokunmatik ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimler )

Nokia, tasarımıyla 5800 XpressMusic’e benzeyen yeni dokunmatik ekranlı mobil cihazını duyurdu. Cihazın özelliklerini, çıkış tarihini ve resimlerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Nokia, 5800 XpressMusic ve N97 modellerine olan ilgiyi göz önünde bulundurarak giriş seviyesindeki dokunmatik ekranlı mobil cihazı 5230 duyurdu. Symbian S60 5.sürüm işletim sistemini barındıran 5230, geliştirilen widgetler aracılığıyla tüm Ovi servisleriyle tam uyumlu çalışabiliyor.

Nokia 5230’un ön plana çıkan diğer özellikleriyse şöyle;

• 3.5 mm ses çıkış yuvası,
• 3.2 inç boyutunda rezistif bir dokunmatik ekran,
• A-GPS,
• Symbian S60 5.sürüm,
• MySpace, Facebook gibi sosyal ağlar,
• HSDPA desteği,
• Bluetooth 2.0 ve yüksek hızlı USB 2.0,
• 2 Megapiksel kamera,

Önümüzdeki ay içerisinde piyasaya sunulması beklenilen Nokia 5230’un, fiyatı hakkında henüz hiçbir bilgi verilmiş değil.

zezu_5

zezu_5

Üye
2 megapixel camerası var buradanda anlıyacağımız orta sınıf müşterilerini dokunmatik ekranlı telefonlarla tatmin etmeye çalışıyor.Nokia Bu Telefonla piyasadaki dokunmatik ekran furyasına katılımını günbe gün arttırmaya çalışıyor.

Bence Hoş Bi Bayan Telefonu Gibi Duruo :)

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
wi-fi olmaması çok büyük bir dezavantaj,zaten bu nokianın ticari oyunu 6*7 ay sonra 5330 diye çıkarır bu sefer wi-fi koyar.
Ama cihazdaki kamera baya iyi çünkü 640*480 vga 30fps video çekebilyor, 16gb micro sd destekliyor.
Dokunmatik isteyen kullanıcılar için çok iyi bir telefon..

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
kaç mp? kamera

mehmet 1905

Üye
Wi-Fi olmaması büyük eksiklik.

Ozan

Ozan

Admin
Orta sınıfın da ortası diyebiliriz, dokunmatik ekran var iyi bari :)

Nokia boş işlerle uğraşıyor, bu model çok anlamsız ve gereksiz :ss

isoq2

Üye
ama nokia ilk defa resistif ekran kullanmıs bence bu modelle bizi bu ekrana alıstırmaya calısıyor ama dediginz gibi wi-fi ve 2megapiksel kamera olması telefonun alınabilir durumunu düşürüyor

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
kısıtlı özelliklerde dokunmatik ekran kullanmak isteyecek olanlara iyi bir model gibi görünüyor.

colık

Üye
arkadaslar ben nokıanın kendi sitesinde bu telefonu bulamadım 5230 diye hiçbir bilgi yok

catalfleg

catalfleg

Üye
off :D quzel telefonmus

arslansem

arslansem

Üye
Daha iyi özelliklerle yapılması gerek.2mp kamera nedir yahu :pro:

you're

you're

Üye
cep telefonların renkleri çok ilginç ama wifi bağlantısı olmaması büyük eksiklik

..escape..

..escape..

Üye
wi-fi olmaması kötü ama yinede şık bir telefon

prenses006

Üye
ne zaman çıkıyor çıkış tarihini bilen varmı:aman2:

alkanlar19

Üye
Arkadaşlar ben bu telefondan almayı düşünüyorum. Kullanan var mı acaba memnun mu?
Ha birde navigasyon özelliği var mı yani gps var ama harita felan yüklü müdür acaba?

kmlbyzt

Üye
ii ama gereksiz bi telefon .orta sınıflar arasında en iyi sayılabilcek telefonlardan biri samsung s5603 diyebilirim.çok kullanışlı ve şeklide güzel.bu telefon daja çok 5800 a parası yetmeyenler için duruyo ama deymez diyorum

korfare

korfare

Üye
ivmelendirme sensörü mevcutmu biliyormusunuz internetten almayı düşlünüyorumda biraz acil cevap verebilirseniz almak istiyorum.

cemee61

cemee61

Üye
arkadaslar ben bu telefonu yaklasik 2 haftadir kullaniyorum. kamerasi 2mp evet ama ozellikle gun isiginda gayet iyi cekiyor. oto fokusu olmadigi icin tabiki yakin nesneler net cikmiyor. oto fokusu olsa digerlerinden cok farki olmazdi bence. kamera ayarlarini iyi kullanabilmekte bence fotograf cekiminde baya etken. bir telefon icin fena sayilamayacak ayarlar yapilabiliyor. ben sadece an i cekerim diyorsaniz isinizi gorecektir. hareket sensoru var. gpsi oldukca iyi evin icinde bile cekiyor genelde benimki. haritalari ucretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. wlan yok kullanan icin eksiklik oldugu dogru ama sahsen ben kullanmiyorum . zaten heryerde wlan yok. evde wlan kullanmaya zaten gerek yok bilgisayar var. telefonda kullanmak gereksiz geliyor bana.
nokianin amacina gelince ucuza dokunmatik bir telefon yapalim. piyasadaki yerimizi, satisimizi koruyalimdir bence ki benim isime cok yaradi. 150€fiyat gayet iyi bence( bazi yerlerde 139€yada gordum). islemci hizi ve cesidi arastirdigimkadariyla 5800 ile ayni (n97ilede ayni gorunuyor ama bundan tam emin degilim) symbian bence olmazsa olmaz.
sonucta fiyatina gore cok cok iyi bir telefon bence. ben memnunum tavsiye ederim. alma karari size kalmis:oke:

InsurqencLy

Üye
Arkadaslar ben gördüm bu telefonu 399 tl diyordur doğrumu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt