Nokia 5230 Yazılım güncelleme sonrası telefonun açılıp kapanma sorunu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cdick

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Yazılım güncelleme sonrası telefonun açılıp kapanma sorunu!!!
Selam arkadaşlar. Dün gece telefonumun yazılımını Nokia Software Update kullanarak V21.0.004' e yükselttim. Fakat telefon güncellendiğinden beri durup dururken kapanıyo. Konuşurken bi anda gidiyo kapanıyo. Masanın üstünde öylece dururken kapanıyo falan filan. Bu gibi durumlarla karşılaştım. Güncelleme yapmadan önce herhangi bi problem yoktu. yardımcı olursanız sevinirim

a39567

Üye
slm öncelikle bende aynı tele sahibim gayet iyi bir model tasarımı falan filan. ama bilmem kaç aydır nokia nın avrupa sitelerinde olan yazılmın ülkemize yeni gelmesi beni deli etti bir çok şikayette bulundum önce nokia tr ye sonra fillandyamı oraya inglizce olarak şikayetimi belirttim.(sadece bu değil avrupa sitelerine bak msn Türkiye için uygun deniyor ama indirilemiyor)ki bunun sebebi operatörlerin aylık msn aboneliklerinden para kazanması diye düşünüyorum. telinin sorununa gelirse ,bizimkiler dokunmatik s60 işletim sistemine sahip teller. yani şu şekilde hard format atıp telini ilk aldığın güne, yazılımı filan hepsiyle siler ve eski sürüme dönersin; arama tuşu çağrı sonlandırma tuşu(kırmızı tuş) kamera tuşu(telin kenarında olan) ve açma kapama tuşuna , aynı anda telde nokia yazısı gelene kadar bas formatın atıldı. yeniden ülke filan gir der vs. vs.. Sonra istersen tekrar bataryayı elektiriğe takıp güncelleyebilirsin (format atarken önemli bi şeyin varsa yedekle bi yere hepsi gider)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt