nokia 5230 yardım et lütfen acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 yardım et lütfen acil
bn bir tana nokia 5230 bir telefon aldım telefonu çok sevdim süper güzel ama bakın tuş kilidini açınca ekranda facebook işareti var ona tıklayınca ordan facebook ka ücretsiz giriliyomu acil yardım

ilo53

ilo53

Üye
arkadasım faceden vıdeo ızlenıyormu bılgın varmı =? bende almayı dusunuyorum kararsızım

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum bu konuda bilgisi olan cvp yazsın

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Face videolarını izleyemiyosun. Vodafone hatlarda o.facebook adresinden girdiğine bedava olduğunu biliyorum. türkcell hakkında bir bilgim yok.

minti19

minti19

Üye
arkadaşlar türkceldede 0,facebook.com adresine girdiginizde bedava bide 5230 u açdıgında face simgesine girdiginde o ücretli olan internet simgesine gircen vede 0.facebook.com yazcan sonra girersin bedavaya başka soru varmı?

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
yani arkadaşlar bn 5230 facebook işaretini tıklayıp gircem ücretsizz yani

minti19

minti19

Üye
hayır ücretli!

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar 5230nasıl guzel mı almalımıyım sızce =?

uPPsCa

Üye
ücretLi... ücretsiz girmek istiyosan Browser den 0.facebook.com adresine gir :)

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
ardaşlar ağ geçidi izin vermiyor diyor bu 5230 0.facebook yazıyom giriymom ag geçidi izin vermiyor diyor bu ne demek

ajan579

ajan579

Üye
normalface ücretli video göremiosun normal facede paralı bide beleş face war ( ) ama resimlere girince 50 kr gidio

hsnbldn

Üye
awea da 0.facebook adresine girilmiyor.bunun nedenini bilen birisi cevaplarsa memnun olurum

WeeDSmoke

WeeDSmoke

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü arakdaşlar herkeze tşkür edyorummm

jeshogh

jeshogh

Üye
awea da 0.facebook adresine girilmiyor.bunun nedenini bilen birisi cevaplarsa memnun olurum

Bende avealıyım rahat rahat girebililiyorum internet seçeneğini avea wap gprs yaparsan girersin ..

Ocean258

Ocean258

Üye
ücretli videolarıda ızleyemıyorsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt