Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5230 v50.0.001 Türkiye için ÇIKTI! Hayırlı Olsun!
Sponsorlu Bağlantılar
Luck1
Üye
arkadaslar bi sorum olucaktı benım telefonumda tus kilidini hızlıca acıp kapatırken ekrandaki renkler birbirine giriyor ve cok sinir bozucu bi durum varmı çözüm öneren sımdıden tesekkurler..
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Bende böyle bir sorun yok. Renkler birbirine girmiyor, telefon açılıp-kapanıyor.
aavcii
Üye
arkadaşlar ben 5230 için v50.0.001yi nokianın türkiye sitesinde göremedim eğer jaf ile flashlarsam sorun yaratır mı
Asıl bunda Türkçe dil desteği var. Normalde v50, 1 aydan fazladır çıkmış. Biz Türkçe'sini bekliyorduk. İşte bu konudaki linklerde Türkçe'si yer alıyor.
*#0000# ile bakınca telefon sürümün kaç olarak gözüküyor?
m.milamur
Üye
Görüntülü görüşme eklememiş mi yine nokia !!! Deneyen var mı?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ekleyemez, donanımsal özelliktir.
karizma_07
Üye
bu7nu yükledk diyelim hacklı olmucak yine unsigned progları kuramıcaz hack de yok nasıl olcak bu iş?
xnomadx
Üye
5800 daki son durum nedir.
ceer
Üye
arkadaşlar merhaba ben bu telefonu güncellemek istediğimde bilgisayardan yüklememi söylüyor. bilgisayara bağladığımda ise nokia suite ile güncelleştirme yapmak istediğimde bilgisayar nete bağlı olmasına rağmen internete bağlı değil diyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
serkandayauc
Üye
Arkadaşlar ilk defa yapıcam güncelleme bir keresinde denedim yazılım çöktü birşeyleri yanlış yaptım heralde. Cihazı 2009 da aldım ve baya eski versiyon yüklü. (V12.0.089 20.12.2009) Birileri şu yazılım güncelleme olayını baştan dikkat etmemiz gereken şeylerle beraber anlatabilirmi????
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İlk defa yapanlara tavsiyem Nokia Suite ile güncelleme yapmanız. Programın içerisinden güncellemek oldukça kolay.