Nokia 5230 sim lock yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fedorac0re

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 sim lock yardım?
Merhabalar,

ingiltere den Nokia 5230 getirttim,

pasaport la kaydını yaptırttım fakat tel. de sim kilidi var.. :( nasıl kırabilirim bunu ?

phoenix service software falan indirdim flash falan atılsa olur mu pek bilgim yok program hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? en azından programın kullanımı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim teşekürler.. :allalla:

ankerc

Üye
Merhabalar,

ingiltere den Nokia 5230 getirttim,

pasaport la kaydını yaptırttım fakat tel. de sim kilidi var.. :( nasıl kırabilirim bunu ?

phoenix service software falan indirdim flash falan atılsa olur mu pek bilgim yok program hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? en azından programın kullanımı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim teşekürler.. :allalla:
kardeş telefono kapat sonra yeşil kırmızı fotograf çekme dügmesi ve açma dügmesine devamlı bas animasyon başlıyana kadar fabrika ayarına döner

--------------- Ekleme ---------------

kardeş telefono kapat sonra yeşil kırmızı fotograf çekme dügmesi ve açma dügmesine devamlı bas animasyon başlıyana kadar fabrika ayarına döner
5230 en etkili en saglam kilit kırıcı üstte

hi_laz

Üye
Lütfen bu konu hakkında biri yardımcı olsun aynı sorun bende de var tlfnu kullanamıyorum :((

fnldstntn

Üye
Eger pasaport kaydi yaptirdi iseniz o kod olmamasi gerek... ankerc arkadasin soyledege yontem ise hic bi ise yaramaz bosuna ugrasmayin..sen git pasaport kaydi yaptirdigin yere git bi sor...

vimal

Üye
Most of the softwares may damage your mobile.So i usually recommend the unlocking code. If you wanna code, get it from mobile-unlocker.com/nokia-5230-nuron/rs2wp9 .here i found the Permanent unlocking service at cheap price. with the help of this you can unlock your mobile easily.

lorj

Üye
telefon kaydıyla simlock ayrı şeyler telefoncular bunun simlockı açılmaz diyorlar. aynı telefon bende de var kanadadan aldım orada 25 dolara simlock işlemi yapıyorlardı tukiyede daha ucuz olur diye yaptırmadım keşke yaptırsaymışım. dışarda bu yapılabiliyorsa bizde nasıl olmuyor anlayamadım .neyse sonuç olarak aynı sorunun çözümünü bende aramaktayım ama bulamıyorum malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt