Nokia 5230 a cfw yükledim bir sorunum var yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 a cfw yükledim bir sorunum var yardım lütfen
Arkadaşlar bir nokia 5230'um var geçenlerde ( 2-3 gün kadar ) bir cfw yükledim :ah. Fakat hiç bir uygulama çalışmıyor . fw yi yükledikten sonra oldu . çok pişmanım:vur . ne yapsam hangi fw yi yüklesem eskisi gibi olmuyor :off:. telefonun orjinal fw sini de bulamadım ( orjinal fwsi -- v11.0.09 öyle bişey di ) .

ARKADAŞLAR ABİLER USTALAR --- LÜTFEN YARDIM EDİN --

BEN BU FW OLAYINI NASIL GERİ ALIRIM ???????????????????

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN !
:ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım: :ağlarım:

forumber

Üye
telefonun şu anki fw si kaç?

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
c6 fw sini yükledim yani versiyon 40.6.3

yardım edebilirsen çok sevinirim valla :S

forumber

Üye
sen 5235 fw sini yüklemişsin,eğer orjinal fw ye dönmek istiyorsan 3 seçeneğin var,birini seç yoruma yaz...
1.5235 fw sinin orjinalini yüklersinki bu benim önerim değildir,
2.orjinal 5230 fw sini dönmenin tek bir yolu var;beklemek.Çünkü telefonun versionunu düşürmeye çalışırsan brick edebilirsin,o yüzden şu anda tek 40.6 dan yüksek 5230 orj. fw si v50.0.001 ama bu fw de Türkçe haliyle çıkmadı daha,
3.benim yaptığım türkçe bir cfw var V50.0.001 (5230 fwsi),onu kullanmak (bu arada amacım reklam yapmak değildir...)

hangisi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben olsam 3. seçeneği seçerdim :) Eğer onuda denedikten sonra memnun kalmazsan 1. öneriyi kabullenmek :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...