Nokia 5228 v50.1.001 CFW V3 - Symbian Anna Temalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

outworld

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5228 v50.1.001 CFW V3 - Symbian Anna Temalı
Evet arkadaşlar, Navifirm üzerinden indirdiğim orjinal Firmware üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Bu değişiklikler şunlardır:

Versiyon 2'de Neler Değişti?:

1- Son versiyon olan Rom Patcher 3.1 Türkçe eklendi. Bu programla artık sertifikasız uygulamaları yükleyebileceksiniz.

2- Adobe Flash Lite 4.01.1 versiyonu eklendi. Bu güncelleme ile hemen hemen her siteden video izleyebileceksiniz. (Youtube.com vs...) Ayrıca Facebook'ta bilgisayar formatında gezinebilirsiniz ve paylaşımlar yapabilirsiniz.

3- Türkçe Ekolayzır eklenmiştir.

4- Gereksiz ve fazla yer kaplayan diller çıkarılmıştır. Sadece Türkçe ve İngilizce vardır.

Versiyon 3'te Neler Değişti?

1- Nokia Evolve, Yani Symbian Anna teması eklendi ve yeni bir görünüm kazanıldı. Anna teması için Tema ayarlarına girip Nokia Evolve temasını seçip etkinleştirmeniz yeterlidir.

2- Tüm dünya haritasını ve uydu görüntülerini barındıran Google Maps 4.1.1 Türkçe versiyonu eklendi. (İnternet Bağlantısı Gerektirir)

Yazılımdan birkaç resim:

Not: Aşağıda verdiğim anlatım linkindeki Navifirm adımını es geçiniz. Çünkü bu verdiğim firmware tam kurulum biçimindedir. Yani RM-625 klasörünü direkt C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine atıp yüklemeye geçebilirsiniz... Yükleme işlemi bittikten sonra telefona hard format atın tamamdır.

Tepkiler: atalay1557
Sağol kardeşim. Forumda bir tek sen varsın galiba. 5228 CFW'Si paylaşan.

paylaşım için teşekkürler . Fakat burda yanlış bişi var flash lite 4 demişsin

Tepkiler: atalay1557
Sen kullanıyor musun? Çalışıyor mu? Faceden falan video izliyebiliyo musun?

<zxc

Üye
tema çok güzel

arkadaşım ben bu cfw yi yüklemeden önce t.c.k nın cfw'si vardı açılıyordu telefon bunu yükledim artık açılmıyor bu sorunu nasıl çözebilirim bir yardım etsen çok sevinirim. Şimdiden teşekürler

baron_67

Üye
slm kardeş bunun versiyon 5228 v51.1.002 için olanını yükleyebilirmisin?

creekin

Üye
elinde linki olan varmı linkler kırık

ANIL

Admin
Link kırık olduğu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...