Nokia 5130 Xpress Music Güncellenmeli mi güncellenmemeli mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Evet

Kullanılan: 12 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 21.4%
  • Emin Değilim

Kullanılan: 10 35.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasovalye811

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba sevgili Maxicep üyeleri!

Benim size bir sorum olacak. Muhakkak 5130 XM kullananınız vardır. Benim telefonumun versiyonu 06.94 Tarih olarak ta 21-07-09 Sizce ben telefonumu güncellemeli miyim? Siz daha önce güncellediniz mi? Güncellediyseniz bir sorun çıkıyormu veya güncellemek iyi mi? Nokia.com.tr de son sürüm 07.91 olarak gözüküyor. arada çok fark var. Sizce güncellemeli miyim?
:megafon:

kol@j

kol@j

Üye
abicim telefonunu aldığın gibi kullan güncelledikten sonra sim kart veya hafıza kartı okuma sorunları olabilir mi olamaz mı? güncelleme dosyalarında bozukluk var mı yok mu? yani başına ne gelecek bilemezsin... ama daha önce güncelleyip de memnun olan varsa onun yöntemini de kullanabilirsin...
o telefonun zaten evveli var 5200 5300 gibi yani mühendislik ve yazılım hataları olacağını da sanmıyorum...
hayırlı forumlar

karasovalye811

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun teğmenim :) Zaten güncelleştirmiyor.Nokia Software Updater programını çalıştırıp telefonu tanıtıyorum fakat sürümünüz güncel diyor ve güncelleştirmiyor.Neyse artık aynı şekilde devam edeceğiz kullanmaya :)

djsalih91

djsalih91

Üye
merak etme sen istemesende güncellemek zorunda kalacan :ehe

karasovalye811

Üye
    Konu Sahibi
merak etme sen istemesende güncellemek zorunda kalacan :ehe
Neden? Ben zaten güncellemek istiyordum. Fakat telefonu takıp pc suite yi çalıştırınca güncellemeyip sürümünüz güncel diyor. Lütfen yazdığım yazıları iyi oku !!:off::bann:

djsalih91

djsalih91

Üye
son sürümün ne benimki 7.95

Lacoste

Lacoste

Üye
güncellemek her zaman iyi bir şeydir... Güncelleyin

bhttnky

Üye
ya nsu yükledim orada güncel diyor halbuki 6,94 versiyon var en son versiyonda 7,96 nasıl yükleyecez ya kafayı yedim. yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...