nokıa 5130 xm şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

registon

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5130 xm şarj sorunu
Arkadaşlar nokıa 5130 xm aldım 3 gün öncesine kadar şarj 1 gün gidiyor ve fazlada telefonda bir şey yapmadığım halde bunun nedeni nedir ? Bir de telefon ilk aldığımda 12 saat şarj etme olayı varmış ben onu bilmiyordum 3 saat şarj ettim.Eğer nedeni bu ise bunu nasıl tekrar telefonu 12 saat şarj edebilirim edebilirim yardımlarınızı bekliyorum....:hmmm:hmmm

Bladerock27

Bladerock27

Üye
Bende aynı telefonu kullanıyorum ve fazla kullanmadığımda şarjı 3-4 gün rahat gidiyor.Tüm gün internete girdiğimde ise 1 gün gidiyor. Büyük ihtimal ilk kullanımdan önce 12 saat şarj etmediğin için bataryanın kapasitesi zayıf kalmıştır..Yeni bir Orjinal batarya al derim..

Burak

Üye
kardeş bende kullanıyom o teli.
Sen teli kapat 1gun sarjda bırak duzelir o.
He bide arka planda calısan uygulama bırakma. Emın olamıyorsan teli kapa bataryayı cıkar. 10sn bekle tak.

registon

Üye
    Konu Sahibi
Bladerock27 arkadaşım telefonu yeni aldığımdan bataryasını değiştirmek istemiyorum.O 12 saatlik şarjı tekrar nasıl yapabilirim yapmak istiyorum ama enerji tasarufu için şarjı prizden çıkarın diyor.Yani batarya tamamen boşaltıktan sonramı takıyım.Baya bi bekliyim yani ???

Burak

Üye
yaa benim dediğimi yap senn
o dolu desin sen çekmeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt