nokia 5130 usb bağlantı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre2021

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5130 usb bağlantı hatası
merha arkadaşlar
sorunum şu; telefon daha düne kadar çok rahat ve sorunsuz bir şekilde bilgisayara bağlanabilirken bu sabahtan itibaren bilgisayara bağlamaya çalıştığımda telefonda sunucudan yanıt yok, bilgisayarda da unkown devices hatası alıyorum. İşletim sistemim win7.
oviyi tekrardan yükledim fayda etmedi

mstf_l

mstf_l

Üye
kabloda yada bilgisayarda olabilir imkanın varsa birde baska pc yada telefonda denede nerde sorun var daha net anlayalım

tayrebaz

Üye
telefondaki bağlantı kabl. Kısmına bak seçeneklerden pc suite yap düzelir diye düşünüyorum.

sevdimki

Üye
bu hatanın en önem sebeplerinden biri usb kablosunun uzun olması ve bilgisayara başka usb aygıtların bağlı olması. Kamera falan varsa çıkar. Klavye mouse falan usb ise onları da çıkar telefonu bağladıktan sonra tekrar tak.
Etkisi olabileceğini düşündüğüm bir nokta ise batarya. Çok düşük bir ihtimal ve senin denemediğini farzederek öneriyorum. Telefon şarja takılıyken dene önceki önerim olmazsa

emre2021

Üye
    Konu Sahibi
tamam deniyorum şimdi hepsini..

emre2021

Üye
    Konu Sahibi
farklı kabloları denedim,
bağlı diğer usb aygıtlarını çıkarıp denedim
telefon şarja bağlıyken denedim,
ovi ve pc suite programlarının en son versiyonlarını indirip yeniden kurarak telefonu bağlamayı denedim

sonuç yine hüsran :( daha 2 gün öncesine kadar kusursuz bağlanan telefon ne olduysa bağlanmıyor artık :(
ve her seferinde şu hatayı veriyor:

sevdimki

Üye
Öncelikle yukarıda verdiğim bilgiler kendi tecrübelerimdir. Duyum ya da alıntı değil. Bu sorunları yaşadım ve kendi çözümlerimi buldum.

seni gereksiz yere yormak da istemem ama kendi benzer maceramı anlatayım.
N95 8gb telefonumu yeni aldığım zamanlar bilgisayara kolayca bağlanıyordu. Daha sonra sendeki aynı hatayı vermeye başladı. Bilgisayarıma her telefon bağlanıyor sadece benim telefonum bağlanmıyordu. Başka bilgisayarları denedim sonuç aynı. Format çektim denedim yine aynı. Ama aylar sonra bir gün tesadüfen demedim hemen bağlandı ve tekrar sorun çıkarmadı. Bu.
:)
Umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar

emre2021

Üye
    Konu Sahibi
o da güzelmiş :) olmazsa garantiye gönderirim telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt