arkadaşım c6-01 her türlü ezer 500 ü.
500 de 256 ram 1ghz işlemci var gpu yok 5mp flaşsız kamera var
c6-01 de 256 ram 680 işlemci bcm2727 gpu 8 mp flaşlı kamera var c6-01 uygulama vs her şeyde ezer geçer 500 ü
ama sana bi tavsiye az daha para koy nokia 603 al f/p kralı bi telefon
c6-01 alma sakın arkadasım 603 e yönel derim ben c7 kullanıorum acaba takasla 603 mü alsam die düşünüorum 603 ün önü açık yeni güncellemelerden faydalanma şansın var
ha yok yok ben kararımı verdim aldım bile şuan cihaz elimde hem 603 e baktım c6-01 hem daha sağlam hemde güzel ele oturuyor falan ama yinede teşekürler sağol hocam
Bendede var C6-01 ama keşke 603 alsaydım diyorum güncellemeler ona geliyor ama oyun uygulama falan çok akıcı bence gayet iyi ama güncellemeler işte biraz çekiyor 603 e
Tabikide nokia 603 aynı fiyata kaliteli telefon istiyorsan kamera gayet ii bence oyunlar sorunsuz n8 gibi telefonlardan hızlı internet ucuyor 1-2 mb arası download yapıyorum bazen . bu fiyata kalite 603 de var tek.
zaten oyun telefonu değil ki. ufak tefek tabiki eğlencen olacak.. ama business için.. mesajlaşma için perfect. derim ve tek geçerim..
ama bu söylediklerim lumia serisi için geçerli değil.... windows phone için düşüncelerim her zaman faklıdır. .