ancak nokia 500 oyunları kötüymüş500 al oyununuda oynarsın 5mp kamera ile fotoğrafınıda çekersin Assisted GPS ide var zaten.Hem belle yüklersin istersen.
O fiyatlara bu telefonlarda o kadar oyun oynayabilirsin yapıcak bi şey yok bütçeyi arttır başka telefon al o zaman istediğini oynarsın örnek Sony Ericsson Live With Walkman 539 TL vatanda daha iyi oyun oynarsın en azındanancak nokia 500 oyunlari kötüymüş
O fiyatlara bu telefonlarda o kadar oyun oynayabilirsin yapıcak bi şey yok bütçeyi arttır başka telefon al o zaman istediğini oynarsın örnek Sony Ericsson Live With Music 539 TL vatanda daha iyi oyun oynarsın en azından![]()
walkman olmasınÇaktırma beMusic miwalkman olmasın
Hemen düzeltme gelsin
Xpress Music le karıştı 
İyi telefon..Benim şahsi fikrim bu ikisinden de iyi telefon..peki bu nasil TelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızi
O fiyatlara bu telefonlarda o kadar oyun oynayabilirsin yapıcak bi şey yok bütçeyi arttır başka telefon al o zaman istediğini oynarsın örnek Sony Ericsson Live With Walkman 539 TL vatanda daha iyi oyun oynarsın en azından![]()

Hayır dostum o anda kampanya vardı fiyatı yükselmiş şu an614 liradan başlıyor. KDV'siz baktın sanırım![]()
arkadaslar yeni bir tel alicam ve bu uc telin arasinda kaldim
benim icin onemli olan kamera uygulamalar navigasyon![]()