Nokia 500 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 Hakkında
Arkadaşlar merhaba

Nokia 500 telefon kullananların görüşlerini ve problemlerini almak isterim.

Öncelikle nokia'nın resmi sitesinde telefonun flaş kamera özelliğinin olduğu yazıyor ama malesef telefonda flaş yok.ikinciside sormak istediğim nokia 500 ile görüntülü konuşma yapılabiliyormu.görüntülü konuşma yapabilmek için telefon operatörlerine 3g üyelik için başvuruda bulundum ama bana gelen cevapta bu telefon bu servisi desteklememektedir oldu.

Bu konu hakkında bilgilerinizi ve deneyimleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler,kolay gelsin.

Polymath

Polymath

Üye
KArdeşim bu telefonda Gpu yok. Yani hd oyunları oynayamazsın. 603 al ne dersin? Fazla fiyat farkıda yok. 603 te son oyunları rahat rahat oynarsın. Güçlü Gpu'su var. Ayrıca Şuan 603 700 701 e gelen fp1 güncelleştirmesi bu tele gelmeyecek

*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
    Konu Sahibi
KArdeşim bu telefonda Gpu yok. Yani hd oyunları oynayamazsın. 603 al ne dersin? Fazla fiyat farkıda yok. 603 te son oyunları rahat rahat oynarsın. Güçlü Gpu'su var. Ayrıca Şuan 603 700 701 e gelen fp1 güncelleştirmesi bu tele gelmeyecek

telefonu aldım bile kardeşim :) ama oyun konusunda baya bi sıkıntılı telefon.çok seçici davranıyor,her oyun çalışmıyor yani.bu konuda haklısın ama yapacak bişey yok malesef,artık nokia 500 sahibiyim.şu görüntülü konuşma işini yapsaydım iyi olacaktı ama malesef halen halledemedim.

*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500'e uygun msn messenger programı var ise paylaşırsanız sevinirim.sitede bulduğum bir çoğu çalışmıyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt